Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Brit Animals Smådjursgodis - Alfaalfagodis Gnagare

Brit Animals Alfala Snack for Rodrents

Nyttigt smådjursgodis för kaniner, marsvin, hamstrar, gerbiler & tamråttor. Alfalfa Snack for Rodents är ett hälsosam godis för gnagare & kaniner. Lågt kaloriinehåll – överbelastar inte organismen & ökar inte det dagliga kaloriintaget. Läs mer
Utförsäljning
19 kr 190 kr/kg Rek.pris 39 kr

Brit Animals Alfaalfa Snack for Rodents - Smådjursgodis 

Brit Alfalfa Snack for Rodents är ett hälsosam snack för gnagare och kaniner. Lågt kaloriinehåll - överbelastar inte organismen och ökar inte det dagliga kaloriintaget.

Förpackningsstorlek: 100 g

Extra delikat smådjursgodis från Brit - med alfalfa, äpple och morot

Utfodring av en godbit Brit Animals Alfala Snack for Rodents varje dag stärker förhållandet mellan dig och ditt husdjur.

Säkert & naturligt för alla gnagare & Små djur.

Brit Animals smådjursmat är ett komplett superpremium foder och innehåller enbart naturliga ingredienser såsom örter, alfaalfa, spannmål, frukt och grönsaker.

Brit animals smådjursmat är helt fritt från vegetabiliska biprodukter, färgämnen och andra tillsatser

En säker utfodring av ditt husdjur är avgörande för en gemensam livslång vänskap, förbättrar deras livskvalitet och livslängd och förstärker ert förhållande, er kärlek och förståelse.

Eftersom de föds upp i en hemmiljö är gnagare och små djur mycket krävande vad det gäller regelbundet och balanserat näringsintag. Ute i naturen är deras diet kontrollerad av deras naturliga instinkter och behov. Som husdjur är de helt beroende av mäskligt omhändertagande.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här