Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Boehringer Ingelheim Pumpflaska Omega 3 & 6 Fettsyror

Boehringer Viacutan Plus 95ml

Pumpflaska med Omega-3 & Omega-6, som ger en vacker & glansig katt- & hundpäls. Viacutan Plus 95ml fodertillskott i pumpflaska för hundar & katter för en frisk hud & päls. Viacutan plus har en balanserad & koncentrerad blandning av växt- & fiskoljor. Läs mer
198 kr Rek.pris 250 kr
198 kr

Viacutan Plus på pumflaska – För hund & katt

Boehringer Ingelheim Viacutan Plus är ett kosttillskott för hundar och katter. Tillskottet innehåller en optimal kombination av Omega 3 och Omega 6 som är essentiella fettsyror. Dessa näringsämnen kan hundar och katter inte tillverka själva och måste därför tillföras via maten. Essentiella fettsyror är viktiga för att hålla djurets hud och päls frisk samtidigt som det bidrar till uppbyggnaden av nya celler.

Viacutan Plus är en välbalanserad blandning av Omega 6 och Omega 3 fettsyror som kommer från växt- och fiskoljor. Kosttillskottet innehåller också naturliga antioxidanter och vitamin E som bidrar till att lindra inflammatoriska och allergiska hudreaktioner. I korthet ett naturligt och högeffektivt kosttillskott som stärker och vårdar hud och päls hos din hund och katt. Viacutan Plus rekommenderas att ges i minst 8 veckor och ger synligt välbefinnande. Fodertillskottet är enkelt att dosera tack var den smidiga pumpflaskan och blandas med maten direkt i matskålen. Kontrollerat och godkänd i Apotekets kvalitetskontroll.

Förpackningen innehåller 95 ml.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här