Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Boehringer Ingelheim 40st Kapslar, Omega 3 & 6 Fettsyror

Boehringer Ingelheim Viacutan Plus 40 Capsules

Boehringer Viacutan Plus 40 st 500mg kapslar med Omega-3 & Omega-6, ger en vacker & glansig katt- & hundpäls. Viacutan Plus 40 500mg fodertillskott i kapselform för hundar & katter för en frisk hud & päls.VIacutan kapslarna har en balanserad & koncentrerad blandning av växt- & fiskoljor. Läs mer
139 kr (3,48 kr/st) Rek.pris 199 kr
139 kr

Viacutan Plus för katt & hund

Boehringer Ingelheim Viacutan Plus är ett kosttillskott för hundar och katter. Tillskottet innehåller en optimal kombination av Omega 3 och Omega 6 som är essentiella fettsyror. Dessa näringsämnen kan hundar och katter inte tillverka själva och måste därför tillföras via maten. Essentiella fettsyror är viktiga för att hålla djurets hud och päls frisk samtidigt som det bidrar till uppbyggnaden av nya celler.

Viacutan Plus är en välbalanserad blandning av Omega 6 och Omega 3 fettsyror som kommer från växt- och fiskoljor. Kosttillskottet innehåller också naturliga antioxidanter och vitamin E som bidrar till att lindra inflammatoriska och allergiska hudreaktioner. I korthet ett naturligt och högeffektivt kosttillskott som stärker och vårdar hud och päls hos din hund och katt. Viacutan Plus rekommenderas att ges i minst 8 veckor och ger synligt välbefinnande. Kan blandas med fodret i matskålen eller ges direkt i munnen. Kontrollerad och godkänd i Apotekets kvalitetskontroll.

Förpackningen innehåller 40 kapslar á 500mg.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här