Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Nobby Fågelleksak Naturmaterial Äpple

Nobby Cage Toy Bird Activity Apple

Passar undulater, parakiter & mindre papegojor. Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Nobby Cage Toy Bird Activity Apple. Läs mer
279 kr Rek.pris 319 kr

Nobby Bird Wicker Ball Toy Apple - Aktiveringsleksak                 

Stimulerande aktiveringsleksak från Nobby. Denna charmiga fågelleksak ser ut som ett äpple – förutom att det dessutom har olika avsatser, bollar, bjällror och ringar som gör det till den perfekta klätterstationen.

Du hänger enkelt upp leksaken i fågelburens tak med hjälp av fästanordningen. Din fågel kan sedan picka, pilla, klättra och gunga på sin nya leksak. De glada färgerna och variationen av material kommer definitivt locka din fågels uppmärksamhet. Och om det inte vore nog ger de små bjällrorna ifrån sig plingande ljud när fågeln rör vid leksaken.

Leksaken passar fåglar som undulat, parakit och mindre papegojor. Perfekt för extra aktivering och stimulans i vardagen. Variera gärna inredningen och leksakerna i fågelns bur för en så stimulerande tillvaro som möjligt. Leksaken är färgad med livsmedelsfärg.

Längd: 44cm

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

//stats.klevu.com/analytics/productTracking