Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Biopet God Ledhälsa - Glukosamin Mot Ledbesvär

SwedenCare Glucosamin Dog & Cat

Kosttillskott som främjar ledhälsan - Glucosamin pulver för hundar är ett naturligt hundfodertillskott - för ett aktivare liv. Biopet Glucosamin är en mycket dryg gukosamin, fyller en viktig funktion för hundarnas brosk, leder, ledband, senor & ledvätska.Tillsätt Glucosamin i hundens foder, som finns naturligt i hundens ledvätskan. SwedenCare Glucosamin Powder - Pro Den for Joints and Mobility Läs mer
249 kr 996 kr/kg Rek.pris 329 kr
249 kr

SwedenCare Glucosamin Dog & Cat - Ledstödjande kosttillskott för hundar och katter

GLUKOSAMIN- FÖR ETT AKTIVARE LIV

Hundar och katter vill vara aktiva. Det är naturligt för dem. Men med åldern blir de flesta hundar och katter allt mer osmidiga de blir latare och mindre lekfulla. Ofta kommer stehlheten senare och din vän får kanske problem med att resa sig, du kanske märker att den blir mindre samarbetsvillig med att hoppa ur och in från bilen, att gå i trappor eller helt enkelt är den inte lika lika pigg och glad som förut. Detta är ofta en helt naturlig process och ett tecken på normalt åldrande, men när rörligheten minskar mer än vad som känns bra kan Biopet Glucosamin vara ett bra dagligt tillskott, som blir värdefullt i din hund eller katts tillvaro.

Glucosamin är en naturlig byggsten vid bildandet av nytt brosk och ämnet förekommer normalt i kroppen. Biopet Glucosamin är ett fodertillskott som är svensktillverkat med högsta kvalitet som kan bidra till att din hund/katt får behålla sin, naturliga rörlighet och livsgläde längre. Speciellt lämpligt för stora eller mycket aktiva hundar samt hundar och katter som börjat åldras.

VAD ÄR GLUCOSAMIN?

• Brosket i och runt kroppens leder slit och förnyas hela tiden.

• Glucosamin finns redan i kroppen och bildas från glukos (en sockerart).

• Glucosamin behövs för att kroppen ska kunna bilda större molekyler som finns ibland annat ledvätska och broskr vilket hjälper kroppen vid förnyelse av ben, ledbroskr,ledband, muskler och senor.

• Glucosamin bildas normalt i kroppen, men vid monotoma arbeten, påfrestningar eller ökad ålder kan ett daglig tillskott vara mycket betydelsefullt för kroppen.

Glucosamin kan vara värdefullt när din hund/katt:

• är ovillig att leka, hoppa eller gå upp för trappor

• Är långsam när ni är ute på promenad

• Reser eller sätter sig försiktigt och långsamt

• Ger ett klumpigt eller ovigt intryck

• Undviker eller ogillar att bli vidrörd

Biopet Glucosamin baseras endast på komponenter av högsta kvalitet. Biopet Glucosamin tillverkas i Sverige av en GMP-certifierad tillverkare. Biopet Glucosamin innehåller också mangan och metionin. Mangan är ett spårämne som behövs för att bättre tillgodogöra sig tillskott av glukosamin.

Den unika kombinationen av råvaror i Biopet Glucosamin ger hög biotillgänglighet, alltså mycket hög upptaglighet. Biopet Glucosamin är en säker, effektiv och mycket prisvärd produkt.

• Råvaror av farmaceutisk kvalitet

• Producerad i Sverige av GMP-certifierad tillverkare

• Unik kombination av råvaror som ger hög upptaglighet

Näringsinformation: Glukosamin är ett aminosocker som framställt från skaldjur. Detta är ett kroppseget ämne. Glukosaminsulfat – 2KCl (en glukosaminsulfatmolekyl med 2 kaliumkloridmolekyler bundna till sig)

Tillsatt per kg: Glucosamin 2KC1 467 g, Inulin 435 g, Dl-Methionin 70 g, Calcium Ascorbat (vitamin C) 20 g, Mangansulfat 8 g.

Innehåll: Glucosaminsulfat, Inulin, Dl-Methionin, Calcium Ascorbat, Mangansulfat. Glucosamin har inte testats på dräktiga eller digivande tikar. Därför rekommenderar vi att man avstår från glucosamin under denna period.

Analysgaranti: Råprotein 17,9%, råfett 0,1%, aska 15,9%, växttråd 0,2%, vatten 2,1%, kolhydrater (NFE) 63,8%.

Förvaring: Torrt i rumstemperatur. Öppnad förpackning bör användas inom 1 år.

Dosering: Blandas i maten en gång/dag. Doseringsmått = 1ml medföljer i förpackningen

Djurets storlek Mängd
Katt & liten hund upp till 10 kg 2 dosmått/dag
Medelstor hund 10-25 kg 3 dosmått/dag
Stor hund 25+ kg 4 dosmått/dag
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här