Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Biolife För Allergi mot Hundar

Biolife Petal Cleanse Dog

Perfekt att användas på hundar för att förebygga allergier hos människor. Petal Cleanse Dog används på hundar för att förebygga allergier hos människor. Petal Cleanse Dog avlägsnar mjäll, saliv & urin från pälsen samt kapslar in mikroskopiska allergener. Läs mer
249 kr Rek.pris 299 kr
249 kr

Rengöringsmedel Petal Cleanse

Petal Cleanse D används på hundar för att förebygga allergier hos människor. Detta rengöringsmedel är nogrannt framtaget för att vara oskadligt för hunden, samtidigt som det avlägsnar mjäll, saliv och urin från pälsen samt kapslar in mikroskopiska allergener.

Återfuktar pälsen och huden, vilket minskar fällningen. Innehåller Aloe Vera, extrakt av rosmarin och limeblomma.

Instruktioner:
1. Borsta eller kamma igenom pälsen för att avlägsna dött hår.
2. Fukta en svamp eller trasa med Petal Cleanse.
3. Torka hela hunden med svampen/trasan både medhårs och mothårs.
4. Torka med en handduk.

Använd Petal Cleanse en gång i veckan för att hålla allergennivåerna nere på en acceptabel nivå. Produkten är designad för att hjälpa människor med pälsallergi slippa symptom som ögonproblem, halsont, rinnsnuva, astma, eksem, utslag med mera.

Petal Cleanse ger omedelbar lindring för djurägare med kontaktallergier, men för astmatiker kan det ta upp till tre veckor innan full effekt nås, eftersom det tar tid för allergenerna i hemmiljön att försvinna. Komplettera gärna med övriga produkter i serien för snabbare effekt.

Om du vill använda Petal Cleanse inför att någon allergiker ska besöka ditt hem, så kom ihåg att använda Petal Cleanse minst 2-3 veckor före besöket.

Denna produkt fungerar inte 100% för alla, men i genomförda studier fick 90% av deltagarna så bra effekt att de sa att de kunde reducera sin allergimedicinering med upp till hälften!

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här