Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Biolife För Allergi mot Katt & Smådjur

Biolife Petal Cleanse Cat

Används på katter, smådjur & fåglar för att förebygga allergier hos människor. Perfekt att användas på hundar för att förebygga allergier hos människor. Petal Cleanse Cat avlägsnar mjäll, saliv & urin från pälsen samt kapslar in mikroskopiska allergener. Läs mer
259 kr Rek.pris 285 kr
259 kr

Rengöringsmedel Petal Cleanse

Petal Cleanse C används på katter, smådjur och fåglar för att förebygga allergier hos människor. Detta rengöringsmedel är nogrannt framtaget för att vara oskadligt för djuret, samtidigt som det avlägsnar mjäll, saliv och urin från pälsen samt kapslar in mikroskopiska allergener.

Återfuktar pälsen och huden, vilket minskar fällningen. Innehåller Aloe Vera, extrakt av rosmarin och limeblomma.

Instruktioner:
1. Borsta eller kamma igenom pälsen för att avlägsna dött hår.
2. Fukta en svamp eller trasa med Petal Cleanse.
3. Torka hela djuret med svampen/trasan både medhårs och mothårs.
4. Torka med en handduk.

Använd Petal Cleanse en gång i veckan för att hålla allergennivåerna nere på en acceptabel nivå. Produkten är designad för att hjälpa människor med pälsallergi slippa symptom som ögonproblem, halsont, rinnsnuva, astma, eksem, utslag med mera.

Petal Cleanse ger omedelbar lindring för djurägare med kontaktallergier, men för astmatiker kan det ta upp till tre veckor innan full effekt nås, eftersom det tar tid för allergenerna i hemmiljön att försvinna. Komplettera gärna med övriga produkter i serien för snabbare effekt.

Om du vill använda Petal Cleanse inför att någon allergiker ska besöka ditt hem, så kom ihåg att använda Petal Cleanse minst 2-3 veckor före besöket.

Denna produkt fungerar inte 100% för alla, men i genomförda studier fick 90% av deltagarna så bra effekt att de sa att de kunde reducera sin allergimedicinering med upp till hälften!

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här