Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

BiaBed Stilren Hundsäng - Hundbädd

Bia Bed Original Grå Biabädd

Biabädd grå - Bia bädd stilren & klassisk hundsäng i grått som är praktisk grå färg, är enkel att rengöra. Hundbädden är mjuk, skön för hunden, stora hundar slipper fula liggsår. Biabädden är en billig hållbar säng med slitstarka egenskaper. BiaBed är tillverkad i Sverige. BiaBed Standard Grå Biabädd Läs mer
Vårt Pris
419 kr Rek.pris 505 kr
489 kr Rek.pris 549 kr
619 kr Rek.pris 699 kr
749 kr Rek.pris 819 kr
Vårt Pris
819 kr Rek.pris 923 kr
Vårt Pris
1 199 kr Rek.pris 1 539 kr
Rek. Pris 459 kr Specialpris 419 kr

BiaBed Orginal Grå

Biabädden är den svensktillverkade klassikern som trots sin mångåriga historia är den mest omtyckta hundsängen.
Bibädden är hundsängen som hunden verkligen trivs i. Bäddens kärna av polyeter och de upphöjda kanterna ger hunden ergonomiskt stöd för skön vila och sömn. Polyeterstoppningen är skonsam mot hundens leder och ger ryggen stöd.
De upphöjda kanterna innebär att hunden ligger dragfritt. Hunden vaknar utvilad och fräsch efter att ha sovit på en Biabädd. Ytterhöljet är tillverkat av kraftigt och slitstarkt konstläder som är lätt att göra rent.

Biabädden är det självklara valet för hundägaren som vill ge sin hund det bästa. Inte bara är bädden bekväm och enkel att rengöra, den är även enkel att rulla ihop eller vika för smidig transport. Biabädden finns i flera olika storlekar för att passa just din hund perfekt.

Bia är den enda hundbädden som ger samma goda ergonomiska stöd oavsett hundens storlek. Det innebär att såväl småhundar som de största raserna ligger lika skönt på en Bia.Bia Standard är den klassiska Biabädden, vilken är i stort sett identisk med den första Biabädden som tillverkades 1969. Biabädden är väldigt omtyckt av såväl vanliga hundägare som kennlar och uppfödare. Som valplåda är Bia oslagbar eftersom den är så enkel att göra ren. De mjuka kanterna minimerar också risken för att valpen skadar sig.

Bia Standard finns i följande storlekar:

Bia Nr 0 - 50x50cm ø Rund

Bia Nr 1 - 45x45 cm

Bia Nr 2 - 50x60 cm

Bia Nr 3 - 60x70 cm

Bia Nr 4 - 70x85 cm

Bia Nr 5 - 60x70 cm ø Oval

Bia Nr 6 - 80x100 cm

Bia Nr 7 - 100x120 cm

Bia Nr 8 - 80x100 cm ø Oval

Färg: Grå

Biabädden finns dessutom i flera olika fina färger, och ett mysigt och tvättbart piléöverdrag kan köpas till.
Från Bia hittar du även ett liggunderlag med samma sköna polyeterkärna och slitstarka överdrag. Perfekt till platser med begränsad yta, exempelvis i bilen. 

Vilken storlek passar din hund?


På Bias webb hittar du en enkel storleksguide!

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här