Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

BiaBed Tryckavlastande - Ortopedisk Hundbädd

Bia Bed Orthopedisk Svart Biabädd

Ortopediska Biabädden som främst riktar sig till äldre & sjuka hundar samt större katter. Bia bädd Ortopedisk med ett tryckavlastande material som finns både som klassisk Biabädd med kanter & som biamadrass. Säljs med samma slitstarka övedrag. BiaBed Orthopedisk Svart Biabädd Läs mer
Vårt Pris
749 kr Rek.pris 879 kr
899 kr Rek.pris 995 kr
Vårt Pris
919 kr Rek.pris 1 055 kr
Vårt Pris
1 199 kr Rek.pris 1 429 kr
Vårt Pris
1 549 kr Rek.pris 1 869 kr
Rek. Pris 899 kr Specialpris 899 kr

BiaBed Orthopedisk Tryckavlastande Hundbädd

Biabädden är den svensktillverkade klassikern som trots sin mångåriga historia är den mest omtyckta hundsängen.

Bia Ortho är den tryckavlastande hundbädden med en tvåkomponentsbotten. Hundbäddens botten består av 3cm Celsius, det är en tryckavlastande skum i övre delen och 2 cm högkvalitativ polyeter i den undre delen som fångar upp hunden så att den inte sjunker för långt. Tillsammans ger de det ultimata stödet för din hund eller katt.

Biabed ortho är klädd i samma slitstarka konstläder som övriga Bia produkter.

Biabädden är hundsängen som hunden verkligen trivs i. Fördelarna med hundbädden är att den fördelar kroppsvikten jämnt och lindrar muskelsmärta och stelhet i leder. Perfekt för alla hundar och katter generellt men äldre och sjuka i synnerhet. Bia Ortho är självklart giftfritt, godkänt av ÖkoTex 100 klass 1, det innebär att den är godkänt för närkontakt med bebis.

Bäddens upphöjda kanterna ger hunden ergonomiskt stöd för skön vila och sömn. Polyeterstoppningen är skonsam mot hundens leder och ger ryggen stöd.

De upphöjda kanterna innebär att hunden ligger dragfritt. Hunden vaknar utvilad och fräsch efter att ha sovit på en Biabädd. Ytterhöljet är tillverkat av kraftigt och slitstarkt konstläder som är lätt att göra rent.

Biabädden är det självklara valet för hundägaren som vill ge sin hund det bästa. Inte bara är bädden bekväm och enkel att rengöra, den är även enkel att rulla ihop eller vika för smidig transport. Biabädden finns i flera olika storlekar för att passa just din hund perfekt.


Bia är den enda hundbädden som ger samma goda ergonomiska stöd oavsett hundens storlek. Det innebär att såväl småhundar som de största raserna ligger lika skönt på en Bia.Bia är den klassiska Biabädden, vilken är i stort sett identisk med den första Biabädden som tillverkades 1969. Biabädden är väldigt omtyckt av såväl vanliga hundägare som kennlar och uppfödare. Som valplåda är Bia oslagbar eftersom den är så enkel att göra ren. De mjuka kanterna minimerar också risken för att valpen skadar sig.

Bia Ortho finns i följande storlekar:

Bia Nr 2 - 50x60 cm

Bia Nr 4 - 70x85 cm

Bia Nr 6 - 80x100 cm

Bia Nr 7 - 100x120 cm

Färg: Grå

Biabädd standard finns dessutom i flera olika fina färger, och ett mysigt och tvättbart piléöverdrag kan köpas till.

Perfekt till platser med begränsad yta, exempelvis i bilen.

Vilken storlek passar din hund?


På Bias webb hittar du en enkel storleksguide!

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här