Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Back on Track Hundhasskydd - Rehabilitering & Stöd

Back On Track Benskydd Rehab Hund

Back on Track Dog Leg Brace ger stöd & skydd till hundar med ledproblem utan att påverka rörelseförmågan. Använd hasskydd istället för benskydden på en hund som springer. Hundbenskyddet fästes med kardborre & är tillverkat av slitstarkt polyestermaterial med keramiskt tyg som har värmereflekterante egenskaper. Back On Track Benskydd är anpassat för hundar med svag led efter operation, artros, ligament- eller senskada. Rehabiliteringsprodukt till hund som även kan användas i förebyggande syfte. Säljs styckvis. Back On Track Benskydd Rehab Hund - Backontrack. Läs mer
199 kr (99,50 kr/st) Rek.pris 220 kr
199 kr 398 kr/kg Rek.pris 220 kr
199 kr 398 kr/kg Rek.pris 220 kr

Back on Track Hundbenskydd - 1-pack för Hundens Framben

Back on Track "handledsskydd" för rehabilitering av hundens framben. Säljes styckvis. 

Hundbensskyddet är lämpligt för hundar som är svaga i sina leder på grund av exempelvis operationer, artros eller ligament och senskador. Back on Track Hundbenskydd förebygger, lindrar och påskyndar läkning av skador och muskelinflammationer i frambenet tack vare sina värmereflekterande egenskaper. Fästes enkelt med tre kardborreband och är justerbart för optimal passform. Mät omkretsen runt benet på hunden för rätt storlek. 

Textilen är tillverkad i Kina och består av 100% polypropylen, med keramiskt pulver insmält i trådarna. Back on Track kan tvättas i maskin vid 30°C på skonsamt program med vanligt tvättmedel, utan blekmedel eller sköljmedel. Lufttorkas, ej torktumling. Strykning vid max 50°C.

Back on Tracks led- och muskelskydd är alla tillverkade i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper. Textilien är en synergi mellan gammal kinesisk erfarenhet och modern vetenskaplig textilteknologi. Vid framställningen av polyester- eller polypropylentrådarna smälts keramiska partiklar in i trådarna. Egenskapen hos de keramiska partiklarna är att när de blivit uppvärmda av kroppsvärmen utstrålar keramiken en värme som träffar kroppen. Värmen som på detta sätt återreflekteras är en långvågig värmestrålning vilken är detsamma som långvågig infraröd strålning.

Läs mer om hur Back on Track fungerar på deras hemsida

Storlek Bredd Höjd
Small 14 cm 11 cm
Medium 15 cm 12 cm
Large 18 cm 14 cm
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här