Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Aptus Multivitamin Kattvitaminer

Aptus® Multicat

Alla vitaminer i en tablett. Mineralfoder med smak av lax innehållande vitaminer samt spårämnen till katt. Multicat kattvitaminer från Aptus används vid stressituationer, under dräktighet & digivningsperioden, samt till växande kattungar från 3 veckors ålder. Läs mer
139 kr (1,16 kr/st) Rek.pris 153 kr
139 kr

Aptus Multicat 120 Tabletter - Multivitamin

Multicat är ett mineralfoder som innehåller vitaminer och mineraler till katt. 

Multicat är ett vitamin och mineraltillskott i tablettform som innehåller ca hälften av kattens dagliga behov av vitaminer och mineraler enligt NRCs* riktlinjer. Multicat används för att trygga kattens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Multicat-tabletten har smak av lax som gör att de flesta katter tycker om den och äter den självmant.

Rekommendation

  • Katter som äter ensidig kost t.ex. enbart kött eller fisk

  • Under slutet av dräktighet samt under digivningsperioden

  • Vid bristtillstånd

  • Vid sjukdomstillstånd

  • Växande kattungar från 3 veckors ålder.

Multicat tablett ges dagligen direkt i kattens mun eller kan krossas och blandas ner i maten. Om du har kattungar kan du blanda till hela kattkullen på en gång, beräkna dosen efter totalvikten på kullen.

Viktigt att tänka på! Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. Ta hänsyn till de näringsämnen som finns i den dagliga kosten när du komp-letterar med Multicat. Kontakta en veterinär om du misstänker att din kattunge har näringsbrist eller tillväxtrubbning.

Storlek: 120 tabletter, 1 tablett väger 4 g.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här