Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Aptus Förebyggande Plack & Tandsten

Aptus® Bucadog Tandpasta

Mun & tandhygien för hund - Bucadog är en enzymbaserad tandpasta till hund. Förebygger plack & tandsten. När hundens mun är rengjord från tandstenen hos veterinären så används bucadog för att förebygga ny tandsten & plack. Aptus Bucadog är en enzymbaserad munhygienisk gel för hundar som smakar riktigt gott för hunden. Läs mer
89 kr 1 271,43 kr/kg Rek.pris 98 kr
89 kr

Aptus Bucadog Tandpasta - God Tandhälsa

Bucadog/Bucacat är en enzymbaserad tandpasta till hund/katt.

Bucadog/Bucacat innehåller ett flertal enzymer som stärker munnens eget rengöringssystem, hämmar bakterietillväxten i munnen och därmed plackbildningen. Detta reducerar risken för att tandsten bildas och tänder och tandkött hålls friskt. Genom att hämma bakterietillväxten i munnen får hunden även en bättre andedräkt.

Bucadog/Bucacat kan rekommenderas för att

  • Förhindra dålig andedräkt.
  • Minska tillväxten av plack.
  • Motverka uppkomsten av tandsten.
  • Förebygga tandköttsinflammation och tandlossning.

Bästa effekt uppnås om tandytorna är fria från beläggningar innan första behandlingstillfället. Kontakta veterinär om tänderna behöver rengöras från tandsten.

Hur använder jag Bucadog/Bucacat

  1. Applicera pastan på en tandborste och använd pastan som tandkräm - Mekanisk rengöring + stärker munnens eget rengöringssystem med hjälp av enzymer.
  2. Applicera pastan på utsidan av överkäken* och låt den "smälta" ihop med saliven - stärker munnens eget rengöringssystem med hjälp av enzymer.
  3. Kombinera metoderna 1 och 2 efter det som passar dig bäst.

 

 

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här