Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Aptus Förebyggande Plack & Tandsten

Aptus® Bucacat Tandpasta

Mun & tandhygien för katt - Bucadog är en enzymbaserad tandpasta till katt. Välsmakande pasta som bäst används efter tandstensborttagning för att motverka uppkomsten av ny tandsten. Bucacat fäster på tänderna & tandköttet, löser upp placken & hämmar de bakterier som ger upphov till ny plack. Samtidigt förbättras andedräkten. Läs mer
79 kr 1 755,56 kr/kg Rek.pris 87 kr
79 kr

Aptus Bucacat Tandpasta - God Tandhälsa

Bucadog/Bucacat är en enzymbaserad tandpasta till hund/katt.

Bucadog/Bucacat innehåller ett flertal enzymer som stärker munnens eget rengöringssystem, hämmar bakterietillväxten i munnen och därmed plackbildningen. Detta reducerar risken för att tandsten bildas och tänder och tandkött hålls friskt. Genom att hämma bakterietillväxten i munnen får hunden även en bättre andedräkt.

Bucadog/Bucacat kan rekommenderas för att

  • Förhindra dålig andedräkt.

  • Minska tillväxten av plack.

  • Motverka uppkomsten av tandsten.

  • Förebygga tandköttsinflammation och tandlossning.

Bästa effekt uppnås om tandytorna är fria från beläggningar innan första behandlingstillfället. Kontakta veterinär om tänderna behöver rengöras från tandsten.

Hur använder jag Bucadog/Bucacat:

    1. Applicera pastan på en tandborste och använd pastan som tandkräm - Mekanisk rengöring + stärker munnens eget rengöringssystem med hjälp av enzymer.

    2. Applicera pastan på utsidan av överkäken* och låt den "smälta" ihop med saliven - stärker munnens eget rengöringssystem med hjälp av enzymer.

    3. Kombinera metoderna 1 och 2 efter det som passar dig bäst.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här