Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Aptus Transporterar bort Magbakteriegifter

Aptus® Attapectin

Magproblen - Första hjälpen vid akut dålig mage! Stoppar diarré på några timmar. Aptus Attapectin fodertillskott för tillfälliga störningar i mag- & tarmkanal hos hund & katt. Attapetin skyddar matsmältningskanalens väggar, binder & transporterar bort magbakteriegifter. Läs mer
189 kr 378 kr/kg (6,30 kr/st) Rek.pris 189 kr
189 kr

Aptus Attapectin 30 Tabletter - För Mag- och Tarmkanal

Attapectin fodertillskott för tillfälliga störningar i mag- och tarmkanalen hos hund och katt.  

Aptus Attapectin tabletter hjälper till att bromsa akut diarré vid tillfälliga mag och tarmstörningar hos hund och katt. Attapectin innehåller attapulgit och pektin. Attapulgit är en lera som genom att binda bakteriegifter och tarmjäsningsprodukter isolerar de sjukdomsframkallande ämnena på vägen ut genom tarmen. Pektin är ett geléämne som lägger sig som ett skikt på matsmältningskanalens väggar och på så sätt skyddar en irriterad matsmältningskanal. Attapectin kan ges till både hund och katt. 

Rekommenderas till tillfällig akut diarré hos hund och katt. Hund och katt som av vissa situationer som utställning, tävling eller jakt får en orolig mage med tillfälliga mag och tarmstörningar. 

Attapectin tablett används vid tillfällig störning i mag och tarmkanalen (diarré). Tabletterna kan ges till fastande djur eller samtidigt med dietmaten. Attapectin kan ges direkt i munnen till hunden eller katten. Om djuret inte vill äta tabletten frivilligt kan den krossas och blandas med dietmaten eller blandas upp i vatten och ge med sked/plastspruta direkt i munnen.

Viktigt att tänka på! Om djuret inte blir bättre eller att tillståndet försämras kontakta din veterinär. Attapectin tablett rekommenderas att ge i tre dagar. Vid långvarigt bruk kan attapulgit och pektin även binda till sig för kroppen nyttiga ämnen som vitaminer och järn. Vid tillfälliga mag och tarmstörningar är det viktigt att djuret får i sig tillräckligt med vätska (minst 0,5-1 dl/kg/dag) gärna med elektrolyter och energi t.ex. Aptus Nutrisal vätskeersättning.

Storlek: 30 tabletter, en tablett väger 0.7g.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här