Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Animal Instincts Hundleksak Hackspett i Plysch

A1 Forest Friends Woodpecker Plush Soft Dog Toy

Naturtrogen hundleksak mjuk hackspett i plysch. A1 Forest Friends Woodpecker är mjukt stoppade hundleksaker i plysch, hackspetten har sydda detaljer & säkert fastsydda ögon. Lämna aldrig hunden utan uppsikt med mjuka hundleksaker som kan ätas upp av valp/hund Läs mer
129 kr Rek.pris 139 kr
159 kr Rek.pris 169 kr
159 kr

Animal Instincts Hackspett - Hundleksak

Högkvalitativ, realistisk hackspett från Animal Instincts. Detta mjukdjur är tillverkat i otroligt mjukt plysch-material och har en dold pip som lockar till lek. Perfekt för den busiga hunden som gillar gensvar i leken! Den mjuka leksaken passar precis lika bra som sällskap på tuppluren och är perfekt att vila huvudet mot.

Denna mysiga hackspett letar nu efter ett speciellt hem som tar hand om honom – men framförallt en särskild hund att leka med! Hundleksaken har noggrant sydda detaljer och är från topp till tå tillverkad med hundens bästa i åtanke. Gosedjuret finns i storlekarna small och large – för att matcha varje typ av hund.

Trots att denna hackspett är en riktig tuffing med rejäla sömmar är den inte oförstörbar. Vi rekommenderar därför att du alltid har uppsikt över din hund vid lek. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här