Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Animal Instincts Hundleksak Hermelin i Plysch

A1 Forest Friends Stoat Plush Soft Dog Toy

Naturtrogen hundleksak mjuk hermelin i plysch. A1 Forest Friends Stoat är mjukt stoppade hundleksaker i plysch, hermelinen har sydda detaljer & säkert fastsydda ögon. Lämna aldrig hunden utan uppsikt med mjuka hundleksaker som kan ätas upp av valpen eller hun Läs mer
129 kr Rek.pris 139 kr
159 kr Rek.pris 169 kr
129 kr

Animal Instincts Hermelin Sally - Hundleksak

Ibland behövs en extra kompis. Som sovsällskap under extra mysiga tupplurar och vid lekstunden. Vesslan Sally från Animal Instincts ställer hemskt gärna upp på detta! Sally är en mjuk, mysig och pipande leksak för hundar. Denna busiga vessla letar nu efter nya äventyr i ett speciellt hem och framför allt med en speciell hund att leka med! Sally är det perfekta sällskapet för vilken hund som helst – stor som liten. Med sina sydda detaljer och hundsäkra ögon kan inga smådelar hamna i halsen på din hund. Och Sally bryr sig inte om att någon nafsar henne i fötterna eller dreglar henne på huvudet – tvärtom älskar denna lekfulla vessla även tuffare lekar!

Söta Sally är tillverkad i otroligt mjukt plysch-material och har en dold pip. En högkvalitativ leksak utvecklad med hundens bästa i åtanke. Perfekt för den busiga hunden som gillar gensvar vid lek, eller för den lite gosigare hunden som gärna tar en tupplur på sina mjuka leksaker. Sally finns i storlekarna large och small – för att matcha varje typ av hund.

Trots att Sally är en riktig tuffing är hon inte oförstörbar. Vi rekommenderar därför att du har uppsikt över din hund vid lek.

Material: Plysch med fyllning

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här