Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Animal Instincts Hundleksak Snö Leopard i Plysch

A1 Snow Mates Snow Leopard Plush Soft Dog Toy

Naturtrogen hundleksak mjuk leopard i plysch. A1 Snow Mates Snow Leopard är mjukt stoppade hundleksaker i plysch, leoparden har sydda detaljer & säkert fastsydda ögon. Lämna aldrig hunden utan uppsikt med mjuka hundleksaker som kan ätas upp av valpen/hunden Läs mer
179 kr Rek.pris 179 kr

Animail Instincts Snöleopard - Hundleksak

Högkvalitativ, realistisk leopard från Animal Instincts. Detta mjukdjur är tillverkat i otroligt mjukt plysch-material och har en dold pip som lockar till lek. Perfekt för den busiga hunden som gillar gensvar i leken! Den mjuka leksaken passar precis lika bra som sällskap på tuppluren och är perfekt att vila huvudet mot. Uppstoppade pipleksaker är en klassiker som aldrig verkar gå ur tiden – så varför inte ge din hund en riktigt gullig sådan?

Denna mysiga leopard letar nu efter ett speciellt hem som tar hand om den – men framförallt en särskild hund att leka med! Hundleksaken har noggrant sydda detaljer och är från topp till tå tillverkad med hundens bästa i åtanke. Gosedjuret finns i storlekarna small och large – för att matcha varje typ av hund.

Trots att denna leopard är en riktig tuffing med rejäla sömmar är den inte oförstörbar. Vi rekommenderar därför att du alltid har uppsikt över din hund vid lek.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här