Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Animal Instincts Hundleksak Ekorre i Plysch

A1 Forest Friends Sammy Squirrel Plush Soft Dog Toy

Naturtrogen hundleksak mjuk ekorre i plysch. A1 Forest Friends Squirrel är mjukt stoppade hundleksaker i plysch, ekorren har sydda detaljer & säkert fastsydda ögon. Lämna aldrig hunden utan uppsikt med mjuka hundleksaker som kan ätas upp av valpen eller hund. Läs mer
129 kr Rek.pris 139 kr
129 kr

Animal Instincts Sammy Ekorre - Gosedjur till Hund

Ibland behövs en extra kompis. Som sovsällskap under extra mysiga tupplurar och vid lekstunden. Ekorren Sammy från Animal Instincts ställer hemskt gärna upp på detta! Sammy är en mjuk, mysig och pipande leksak för hundar. Detta naturtrogna mjukdjur letar nu efter ett speciellt hem som tar hand om honom, och en särskild hund att leka med. Hundleksaken är det perfekta sällskapet för vilken hund som helst – stor som liten. Med sina sydda detaljer och hundsäkra ögon kan inga smådelar hamna i halsen på din hund. Och Sammy bryr sig inte om att någon nafsar honom i fötterna eller dreglar honom på huvudet – tvärtom älskar denna ekorre även tuffare lekar!

Söta Sammy är tillverkad i otroligt mjukt plysch-material och har en dold pip. En högkvalitativ hundleksak utvecklad med hundens bästa i åtanke. Perfekt för den busiga hunden som gillar gensvar vid lek, eller för den lite gosigare hunden som gärna tar en tupplur på sina mjuka leksaker. Gosedjuret finns i storlekarna large och small – för att matcha varje typ av hund. Uppstoppade pipleksaker är en klassiker som aldrig verkar gå ur tiden, så varför inte ge din hund en riktigt gullig sådan?

Trots att Sammy är en tuffing är han inte oförstörbar. Vi rekommenderar därför att du har uppsikt över din hund vid lek.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här