Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Animal Instincts Hundleksak Isbjörn i Plysch

A1 Snow Mates Perdita Polar Bear Plush Soft Dog Toy

Naturtrogen hundleksak mjuk isbjörn i plysch. A1 Snow Mates Perdita Polar Bear är mjukt stoppade hundleksaker, isbjörnen har sydda detaljer & säkert fastsydda ögon. Lämna aldrig hunden utan uppsikt med mjuka hundleksaker som kan ätas upp av valpen eller hund Läs mer
129 kr Rek.pris 139 kr

Animal Instincts Perdita Isbjörn - Mjuk Leksak

Isbjörnen Perdita från Animal Instincts är en mjuk, mysig och pipande leksak för hundar. Denna söta björn behöver nu ett särskilt hem som tar hand om henne, och en särskild hund att leka med. Perdita är det perfekta sällskapet för vilken hund som helst – stor som liten. Med sina sydda detaljer och hundsäkra ögon kan inga smådelar hamna i halsen på din hund. Och Perdita bryr sig inte om att någon nafsar henne i fötterna – tvärtom älskar denna lekfulla isbjörn även tuffare lekar!

Isbjörnen Perdita är vackert snövit och tillverkad i otroligt mjukt plysch-material och har en dold pip. En högkvalitativ leksak utvecklad med hundens bästa i åtanke. Perfekt för den busiga hunden som gillar gensvar vid lek, eller för den lite gosigare hunden som gärna tar en tupplur på sina mjuka leksaker. Perdita finns i storlekarna large och small – för att matcha varje typ av hund.

Trots att Perdita är tuff är hon inte oförstörbar. Vi rekommenderar därför att du har uppsikt över din hund vid lek.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här