Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Animal Instincts Hundleksak Pingvin i Plysch

A1 Snow Mates Pedro Penguin Plush Soft Dog Toy

Naturtrogen hundleksak mjuk pingvin i plysch. A1 Snow Mates Pedro Penguin är mjuka stoppade hundleksaker, pingvinen har sydda detaljer & säkert fastsydda ögon. Lämna aldrig hunden utan uppsikt med mjuka hundleksaker som kan ätas upp av valpen/hunden. Läs mer
129 kr Rek.pris 139 kr
159 kr Rek.pris 169 kr

Animal Instincts Pedro Pingvin - Mjukisdjur till Hund

Ibland behövs en extra kompis. Som sovsällskap under extra mysiga tupplurar och vid lekstunden. Pingvinen Pedro från Animal Instincts ställer hemskt gärna upp på detta! Pedro är en mjuk, mysig och pipande leksak för hundar. Denna busiga pingvin letar nu efter ett speciellt hem som tar hand om honom, och en särskild hund att leka med. Pedro är det perfekta sällskapet för vilken hund som helst – stor som liten. Med sina sydda detaljer och hundsäkra ögon kan inga smådelar hamna i halsen på din hund. Och Pedro bryr sig inte om att någon nafsar honom i fenorna – tvärtom älskar denna lekfulla pingvin även tuffare lekar!

Pingvinen Pedro i sin finaste frack är tillverkad i otroligt mjukt plysch-material och har en dold pip. En högkvalitativ leksak utvecklad med hundens bästa i åtanke. Perfekt för den busiga hunden som gillar gensvar vid lek, eller för den lite gosigare hunden som gärna tar en tupplur på sina mjuka leksaker. Pedro finns i storlekarna large och small – för att matcha varje typ av hund.

Trots att Pedro är en tuffing är han inte oförstörbar. Vi rekommenderar därför att du har uppsikt över din hund vid lek.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här