Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Animal Instincts Hundleksak Grävling i Plysch

A1 Forest Friends Barry Badger Plush Soft Dog Toy

Naturtrogen hundleksak mjuk grävling i plysch. A1 Forest Friends Barry Badger är mjuka hundleksaker i plysch, grävlingen har sydda detaljer & säkert fastsydda ögon. Lämna aldrig hunden utan uppsikt med mjuka hundleksaker som kan ätas upp av valpen/hunden Läs mer
129 kr Rek.pris 139 kr
159 kr Rek.pris 169 kr
129 kr

Animal Instincts Barry Grävling - Hundleksak

Ibland behövs en extra kompis. Som sovsällskap under extra mysiga tupplurar och vid lekstunden. Grävlingen Barry från Animal Instincts ställer hemskt gärna upp på detta! Barry är en mjuk, mysig och pipande leksak för hundar. Detta naturtrogna mjukdjur letar nu efter ett speciellt hem som tar hand om honom, och en särskild hund att leka med. Barry är det perfekta sällskapet för vilken hund som helst – stor som liten. Med sina sydda detaljer och hundsäkra ögon kan inga smådelar hamna i halsen på din hund. Och Barry bryr sig inte om att någon nafsar honom i fötterna – tvärtom älskar denna lekfulla grävling även tuffare lekar!

Busiga Barry är tillverkad i otroligt mjukt plysch-material och har en dold pip. En högkvalitativ hundleksak utvecklad med hundens bästa i åtanke. Perfekt för den busiga hunden som gillar gensvar vid lek, eller för den lite gosigare hunden som gärna tar en tupplur på sina mjuka leksaker. Grävlingen Barry finns i storlekarna large och small – för att matcha varje typ av hund.

Trots att Barry är en tuffing är han inte oförstörbar. Vi rekommenderar därför att du har uppsikt över din hund vid lek.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här