Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Andis Klippskär Klippmaskin Skär Hund/Katt

Andis UltraEdge 30 0.5mm

Till huvud, nos, tassar & svans för utställning. Andis UltraEdge 30 kan även användas som putsskär. Lämnar 0,5 mm & ett utmärkt skär för ordentlig renrakning av hund eller katt. Klippmaskin Oster & Andis skär som har tätare tänder kan även användas till katt. Skäret passar till Andis modell AG, AG2, AGC, AGC2, AGR, MBG och Oster A5. Andis UltraEdge 30 0.5mm Läs mer
Viktig information
Viktigt för att säkerställa en lång livslängd på klippskäret är det absolut nödvändigt att olja in skäret regelbundet var 3-4 minut enligt anvisningarna i bruksanvisningen till klippmaskinen. Är inte skäret oljat gnids metall mot metall och det blir slött mycket snabbare.
319 kr Rek.pris 449 kr
319 kr

Andis UltraEdge 30

Skär till klippmaskin för hund och katt

Putsskär som är speciellt anpassat för putsning av hundens nos, öron och tassar och lämnar 0,5mm päls. Skäret passar även utmärkt för en ordentlig renrakning. Andis putsskär UltraEdge 30  har en specialkromad ytbehandling som håller det skarpt längre samtidigt som korrosion hämmas och det kan med sina tätare tänder även användas till katter. Passar de flesta klippmaskiner från Andis och Oster A5.

Putsskär till Andis klippmaskiner. Lämpligt skär för putsning av nos, öron och tassar.

Klipplängd: 0,5mm.
Klippbredd: 45mm.


Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här