Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Andis Klippskär Klippmaskin Skär Hund Ej Katt

Andis UltraEdge 4 9.5mm

För kroppsklippning & lammklippning. Lämnar 9.5 mm päls. Använd inte Andis skär som har glesare tänder till katt. Andis UltraEdge 4 FC är skär lämnar 9.5 mm Alla klippskär från Oster & Andis som har glesa tänder kan inte användas till katter. Skäret passar till Andis modell AG, AG2, AGC, AGC2, AGR, MBG och Oster A5. Andis UltraEdge 4 9.5mm Läs mer
Viktig information
Viktigt för att säkerställa en lång livslängd på klippskäret är det absolut nödvändigt att olja in skäret regelbundet var 3-4 minut enligt anvisningarna i bruksanvisningen till klippmaskinen. Är inte skäret oljat gnids metall mot metall och det blir slött mycket snabbare.
395 kr Rek.pris 495 kr
395 kr

Andis UltraEdge 4

Skär till klippmaskin för hund

Skäret används till kropps- och lammklippning av hund och lämnar 9,5mm päls. Andis skär UltraEdge 4 har en specialkromad ytbehandling som håller det skarpt längre samtidigt som korrosion hämmas. Skäret är med sina glesare och olika långa tänder anpassat för klippning av tjock och tovig hundpäls. Andis klippskär passar de flesta andra trimmrar med snabbkoppling såsom Moser och Oster.

Skär till Andis klippmaskiner. Lämpligt skär för kroppsklippning och lammklippning av hundar med tjock och tovig päls.

Klipplängd: 9,5mm.
Klippbredd: 45mm.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här