Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Andis Klippskär Klippmaskin Skär Hund/Katt

Andis UltraEdge 7 FC 3.2mm

För kroppsklippning & lammklippning. Lämnar 3.2mm päls med en jämn finish utan klippspår på fin päls. Andis Klippmaskins skär UltraEdge 7 FC 3.2mm lämnar jämnare päls med mindre klippspår. Klippskär som har tätare tänder kan även användas till katt. Skäret passar till Andis modell AG, AG2, AGC, AGC2, AGR, MBG och Oster A5. Andis UltraEdge 7 FC 3.2mm Läs mer
Viktig information
Viktigt för att säkerställa en lång livslängd på klippskäret är det absolut nödvändigt att olja in skäret regelbundet var 3-4 minut enligt anvisningarna i bruksanvisningen till klippmaskinen. Är inte skäret oljat gnids metall mot metall och det blir slött mycket snabbare.
395 kr Rek.pris 599 kr
395 kr

Andis UltraEdge 7 FC

Skär till klippmaskin för hund och katt

Skäret används till kropps- och lammklippning av hund och lämnar 3,2mm päls med en jämn och fin finish. Andis skär UltraEdge 7 FC har en specialkromad ytbehandling som håller det skarpt längre samtidigt som korrosion hämmas. Den här modellen av Andis klippskär är lätt att koppla på, har tätare tänder som lämnar mindre ränder och klippspår i pälsen och förutom trimning av hund passar det också utmärkt för katt. Passar de flesta klippmaskiner från Andis och Oster A5.


Skär till Andis klippmaskiner. Lämpligt skär för kroppsklippning och lammklippning. FC står för Fine Cut vilket innebär att klippskäret har tätare tänder och passar bäst för hundar med rak och tunn päls.

Klipplängd: 3,2mm
Klippbredd: 45mm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här