Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Andis Klippskär Klippmaskin Skär Hund/Katt

Andis UltraEdge 3/4 HT 19mm

För kroppsklippning & lammklippning. Lämnar 19 mm päls med en jämn finish. Andis Ceramic Edge Razorblade Size 3/4 HT 19 mm har tätare tänder som kan även användas till katter & ger en jämn finish på pälsen lämnar mindre ränder & klippspår i katt & hundpälsen. Skäret passar till Andis modell AG, AG2, AGC, AGC2, AGR, MBG och Oster A5. Andis UltraEdge 3/4 HT 19mm Läs mer
Viktig information
Viktigt för att säkerställa en lång livslängd på klippskäret är det absolut nödvändigt att olja in skäret regelbundet var 3-4 minut enligt anvisningarna i bruksanvisningen till klippmaskinen. Är inte skäret oljat gnids metall mot metall och det blir slött mycket snabbare.
545 kr Rek.pris 659 kr

Andis 3/4 HT

Skär till klippmaskin för hund och katt

Skäret används till kropps- och lammklippning av hund och lämnar 19mm päls med en jämn och fin finish. Den här modellen av Andis klippskär är lätt att koppla på, har tätare tänder som lämnar mindre ränder och klippspår i pälsen och förutom trimning av hund passar det också utmärkt för katt. Andis klippskär passar de flesta andra trimmrar med snabbkoppling såsom Moser och Oster.

Skär till Andis klippmaskiner. Lämpligt skär till kroppsklippning och lammklippning.

Klipplängd: 19mm.
Klippbredd: 45mm.


Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här