Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Juwel Komplett 57 Liters Akvarium utan Bänk

Juwel Akvarium Primo 60 Set Svart

Juwel primo 60 black är ett perfekt akvarium för nybörjare och håller en bra kvalitet med en volym på ca 57 Liter. Juwels egna LED-Belysning med reflektor, doppvärmare 50w Filter Bioflow Super 280 l ingår i paketet vilket gör det komplett och redo att starta på nolltid. Bänk som passar akvariet finns att köpa till. Läs mer
Vårt Pris
1 199 kr Rek.pris 1 299 kr
Rek. Pris 1 299 kr Specialpris 1 199 kr

Juwel Primo LED 60 - Akvarium Svart 57L

Storlek: 61x31x39 cm

Volym: ca 57 Liter

Färg: Svart

Säkerhetsgrundramen garanterar särskilt säker placering och gör att du kan ställa in ditt akvarium enkelt, utan behov av specialstöd. Omsorgsfullt utförande, material av högsta kvalitet och den perfekt avstämda tekniken garanterar den bästa kvalitén och säkerheten, vilket innebär en lång livslängd för ditt Primo 60. Bänken köpes separat.

Enkel åtkomst och utmärkt belysning
Locket till Primo är enkelt att öppna, så att du kan arbeta med ditt akvarium lätt. Den speciella konstruktionen av locket innebär att eventuell kondens leds tillbaka till akvariet.
Med NovoLux led lampa 8 W har Primo 60 utmärkt belysning.

Bioflow One filtersystem och värmare
För optimal filtrering är Primo försedd med en högpresterande Bioflow One. Detta interna filter kombinerar effektivitet med säkerhet och utgör mittpunkten i varje Juwel akvarium. Det fungerar enligt principen att "Vattnet ska stanna i akvariet!" och är det säkraste sättet att filtrera ett akvarium på. Bioflow One levereras utrustad med två stycken filterpatroner Bioplus fine One, högpresterande filtermedia och en tyst men ändå kraftfull bioflow 300 cirkulationspump. Juwel 50 Watt justerbara värmare som helt är inbäddad i vattencirkulationen i Bioflow one filtersystem säkerställer rätt temperatur i Primo akvariet.
Eftersom den använder högkvalitativa silverkontakter och stötsäkert borosilikatglas, uppfyller juwels justerbara värmare högsta standard i både funktion och säkerhet och som du förväntar dig även är TÜV / GS- certifierad.

En perfekt matchning med underskåpet
Med ett matchande underskåp kommer ditt akvarium stå säkert på fast mark. Akvariet och bänken gör också det perfekta paret ur en visuell synvinkel, eftersom underskåp finns i samma färg som akvariet. Lätt att montera med generöst utrymme för tillbehör och utrustning, och den lämnar inget övrigt att önska ur en praktisk synvinkel. I själva verket är allt som återstår för dig att göra, helt enkelt att njuta av ditt vackra akvarium varje dag!

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här