Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

RedSea Komplett Saltvattensakvarium Paket

Red Sea Akvarium Set + Bänk Max E-260 svart

Komplett korallrevsakvarie med möbel, LED-belysning, cirkulationspumpar, skummare, filter. Toppmodernt ramlöst revakvarium med den senaste tekniken. Utrustat med WiFi styrd LED-belysning, REEF-SPEC filtrering & cirkulation & kontrollpanel. Läs mer
28 999 kr Rek.pris 28 999 kr

RedSea
Komplett Saltvattensakvarium Paket
Akvarium Set+Bänk Max E 260 Black 90x57,5x142 Svart

Att skapa ett korallrevsakvarium kan vara svårt då kompabilitet och funktion av teknisk utrustning ofta kan vara komplicerat att anordna, men inte nu längre! Max E-serien från Red Sea är ett högteknologiskt och komplett korallrevsakvarium försett med innovativ, ramlös design samt den senaste teknologin. Nybörjarvänlig Wi-Fikontroll, avancerad LED-belysning samt en diskret och revolutionerande sumpenhet med cirkulation och filtreringssystem.

Hydra 26 - Wi-Fistyrd LED.
Denna LED-belysning ger ett fullt färgspektrum och kan med sina 7 färger lätt konfigureras till att förse även de mest delikata koraller med bra ljus.
Trots sin perfekta prestanda drar systemet bara 180w vilket gör det inte bara effektivt, utan också ekonomiskt och långvarigt i drift.
Belysningen är stadigt monterad i akvariets topplock och kan roteras för lätt åtkomst till rengöring. Till skillnad från MAX E-170modellen så har E-260 två LEDenheter (2x90w). Wi-Fikompabilitet med Android, iOS, Mac eller PC.

Revolutionär sumpenhet.
MAX E-seriens akvarium är fördelade i två delar, själva akvariet samt sumpmekanismen som diskret innehåller all filtrering samt cirkulationsutrustning.
Sumpen erbjuder flerstegsfiltrering bestående av proteinskummare, aktiv kol samt mekaniska filtermaterial och har reserverad plats för ytterligare kemiska filter samt kylenhet.
Systemet är tystgående och gör inkopplingen av teknisk utrustning till en barnlek!

Ultra Clear Glass.
Ultra-Clearglaset skapar den ultimata visuella upplevelsen av akvariet, och tack vare glasets tjocklek på 12mm kan detta göras i en stilren, ramlös design.

MAX E-Seriens vattencirkulation.
Systemet kommer med Twin European Ecopumpar som förser en cirkulation på 4,300 liter i timmen. Vattnet återvänder till akvariet via den diskreta munstycksmodulen "eye ball" som sprider cirkuleringen till alla ytor för att undvika stillastående vatten.

MSK 900 - proteinskummare.
I hjärtat av filtreringssystemet sitter proteinskummaren.
Denna skummare uppfyller kriterierna för även de mest svårhanterade koraller, och passerar akvariets totala volym minst 3 gånger i timmen i en 3 till 1 vatten/luftfördelning.
Proteinskummaren påverkas inte av vanliga vattennivåskiften och kan enkelt anpassas till nya vattenvärden.

Skåp med integrerad elcentral.
Det smidiga "one-plug" systemet är monterat inuti skåpet och har 7 individuellt kopplade switchar för lätt kontroll av alla elektriska komponenter.
Skåpet är epoxylaminerat, vattentåligt och ventilerade för att underlätta arbetet för en möjlig kylenhet. Skåpen är svarta på insidan, men finns också i vit exteriör. 

Specifikationer:
Akvariumvolym: 213 L.
Glastjocklek: 12mm.
Längd: 90 cm.
Bredd: 57.5 cm.
Total systemhöjd exklusive LED-enhet: 142 cm.
Möbelfärg: Svart.

Kompletterande produkter:
RedSea Fin Korall Sand till Saltvattensakvarium
https://www.zoo.se/dry-reef-base-pink.html
Daniel Knop Saltvattensbok
https://www.zoo.se/korallrevsakvaristik-nyborjare-bok.html
JBL Fiskhåv Finmaskig Catch Net Fine Netting 25 cm Svart
https://www.zoo.se/catch-net-fine-netting-jbl-fiskhav-svart-25-cm.html
 
Källa: http://www.redseafish.com/aquarium-systems/max-aquarium-systems/max-e-series/

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här