Flingfoder

Fisk - Flingfoder för akvarium - Flingor är den form på foder som de flesta förknippar med fiskmat. Flingorna kan ha olika innehåll, en del är allfoder, andra innehåller mer vegetabilier och ytterligare andra kan ha högt köttinnehåll. Flingorna kan också vara av olika storlek, allt för att passa olika fiskar.

Flingfoder för akvariefiskar - Fiskmaten är lätt för de flesta fiskar att äta då de är ganska spröda, men eftersom att de flyter till en början passar de bäst som foder till fiskar som äter från ytan. Man kan smula sönder flingfodret med fingrarna om man vill ge fiskarna mer finfördelad föda. Förvara ditt flingfoder torrt och mörkt och se även till att det inte kommer vatten eller fukt i foder burken så riskerar du inte att få klumpar eller att fodret förstörs. Tänk på att det finns massor med sorter av flingfoder, välj sorter som är anpassat till just dina fiskars behov. JBL:s foder är alltid av högsta kvalitet och med ett attraktivt pris.

En favorit på Zoo.se, som används i stor utstäckning i vår akvarieavdelning i Bromma är JBL:s Gala, ett mycket bra basfoder tillverkat av utmärkta råvaror som fungerar både till söt- och saltvatten och är mycket omtyckt hos fiskarna. Gala ingår i JBL:s premiumserie som är en grupp av produkter med det där lilla extra. Till levandefödare som exempelvis guppy, platy eller svärdbärare använder vi gärna JBL:s Novovert, ett foder med vegetabilisk bas framtaget för just dessa fiskar. Missa inte att använda ett färgfoder som hjälper till att lyfta fram fiskarnas naturliga färger, speciellt effektivt på fiskar med röda toner i kroppen. 

Visar 25 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida