Möbelakvarium

Akvarium med matchande möbler. Köp möbelakvarium online. Beställ möbelakvariet här för snabb leverans direkt hem. Akvarium med passande möbler från Juwel, Aquael och Red Sea finns även ett flertal i lager att hämta direkt hos oss i Bromma. 

Om ditt nya akvarium ska placeras synligt för många, till exempel i ett vardagsrum kan det vara både praktiskt och estetiskt tilltalande att välja ett möbelakvarium. 

Det är en benämning på akvarier som säljs med matchande möbel och ofta är överdelen som döljer belysningen också färgmatchad.

Det är viktigt att ditt blivande akvarium harmonierar med resten av rummet för att du ska få ut maximal effekt av din nya möbel. Ett väl anpassat möbelakvarium ska vara en prydnad för rummet det står i. Juwel erbjuder en hel rad olika modeller av möbelakvarium, allt för att det ska bli så lätt som möjligt för dig att hitta ett passande akvarium. Det finns korta och höga akvarier, rektangulära och välvda och givetvis hörnakvarier att välja på, och alla finns i fyra olika färgalternativ, svart, vitt, ljust trä och mörkt trä. I den matchande belysningsarmaturen finns det plats för två stycken lysrörsbalkar med vardera två stycken T5-lysrör, en av dem medföljer paketet från början. Inuti akvariet finns ett inbyggt innerfilter med flera olika filtermedier för maximal biologisk och mekanisk nedbrytning.
För den som är nyfiken på ett möbelakvarium med saltvatten rekommenderar vi AquaMedics Magnifica, ett 320 liter stort saltvattenspaket med möbel, frontruta i optiwhiteglas, LED-belysning och tillbehör som droppfilter, skummare och cirkulationspumpar. Paketen passar till både söt- och saltvattensakvarier.


Visar 73 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida