Dekoration

Akvariedekorationer - Dekorationer och inredningar av konstmaterial för akvarium. Varför inte dekorera akvariet ett stort skeppsvrak, eller med lite mer intressant med spännande konstgjord inredning?

Konstkoraller kan vara mycket dekorativt i alla akvarier både söta och salta. Nobbys och Trixie´s dekorationsserie av konstmaterial är mycket verklighetstrogna med klara och vackra färger.

Fördelen med stenar i konstmaterial är att man slipper vikten av riktiga stenar och oron kring vad som händer om stenarna rasar mot rutan.

Våra konststenar tillverkas i ett plastmaterial som är lätt att hålla rent, samtidigt ser de oerhört verklighetstrogna ut.

Fantasifulla byggnader eller spännande skelett förhöjer alla akvarier och uppskattas både av vuxna och barn. Vem vill inte ha ett vrak i sitt akvarium?

Vacker drivved eller trärötter till akvariet kan ibland vara svårt att hitta. Dessa kan dessutom missfärga vattnet. Rötter eller trädbitar i plast är enkla att hitta och är dessutom mycket dekorativa och väldigt enkla att hålla rena.

Många använder Roccia vivva i söt- och saltvatten då dessa är perfekta att använda som grund för plast- eller riktiga koraller. Många som vill ha ett akvarium med många stenpartier till exempelvis sina Malawi- eller Tanganyikaciklider bygger gärna intressanta miljöer med dessa då de är lätta att stapla på varandra och man slipper oron om tyngden eller att de rasar ner.

Visar 141 produkter på 5 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida