Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Airy Vest Vändbara Ultralätta Hundkläder

AiryVest Dog Jacket Black & Blue

Varmt & fodrat hundtäcke för små & mellanstora hundar. Vind- & vattenavvisande hundjacka tillverkat i ett bekvämt & ultralätt material som andas. Vändbar hundväst med stretchfunktion som ger bekväm & bra passform vilket är extra lämpligt för hunden som inte är Läs mer
499 kr Rek.pris 599 kr
Utförsäljning
499 kr Rek.pris 849 kr
549 kr Rek.pris 599 kr
549 kr Rek.pris 669 kr
695 kr Rek.pris 799 kr

Airy Vest Black & Blue - Hundtäcke

Airy vest är ett ultralätt hundtäcke med isolering och är tillverkad med ett andningsbart material. Den är både vatten- och vindavisande och genom sin stretchfunktion får den även en bra passform, den täcker inte hela längden av de flesta hundar men den är utformad för att hålla hunden varm och torr.

Den är enkel att ta på din hund och du stänger den med en dragkedja.

Airy vest fungerar till flera olika säsonger som kall vår, kylig höst samt mild vinter.

Detta hundtäcke fungerar utmärkt till aktiva hundar, genom sin passform så får de lättare att springa, hoppa och gå på äventyr i dåligt väder.

Handtvättas endast.

Färg: Svart/Ljusblå

Material: Polyesterfiber samt nylonväv som är DWR-behandlad för att avvisa fukt. Muddarna runt benöppningarna är gjorda av lycra för att förhindra luftdrag samt att värme inte ska lämna västen.

Mätinstruktioner (se bild för måttagning):

A (Längd): Mät från nacken ner till svansroten.

B (Bröst): Mät den bredaste delen av bröstet (normalt bakom frambenen), se till så att den inte sitter för tajt. En bra regel är att se till att två fingrar får plats.

C (Nacke): Mät där halsbandet normalt brukar sitta. Även här ska måttbandet inte strama åt, se till att två fingrar få plats.

AiryVest Tabell

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här