Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

RedSea Mot Glasrosor i Akvarium

Red Sea Aiptasia-X

Red Sea Aiptasia-X andvänds för effektiv & säker behandling av glasrosor i saltvattensakvarium. Aiptasia-X är speciellt formulerad att inom några minuter efter man applicerat medlet imploderar anemonen & förstör allt som fanns av glasros anemonen. Läs mer
289 kr 4 816,67 kr/kg Rek.pris 289 kr

Redsea Aiptasia-X Pestbekämpning

Förr eller senare kommer de flesta saltvattensakvarister komma i kontakt med koralldjuret Aiptasia. Aiptasia, också känd som glasrosanemone kan följa med i sten eller koraller som sedan planteras i saltvattensakvarium. De sprider sig extremt fort och är skadliga för både fiskar samt växtlighet, och måste därför behandlas i tid.
Aiptasia-X från RedSea är ett bekämpningsmedel som appliceras i vattnet intill koralldjuret.
Inom några minuter efter Aiptasian fått i sig medlet så kommer den att implodera, både kropp som fortplantningssystem. Aiptasia-X har ingen effekt på övriga koraller och kan därför behandlas även i de mest inbitna situationer.
Bekämpningsmedlet påverkar inte vattenvärdet och bryts ned naturligt efter en tid utan någon effekt på varken växter eller djur.
Det är viktigt att inte direkt nudda Aiptasian vid applicering då vidröring kan göra att den stänger sig och därför blir mindre mottaglig för bekämpningsmedlet.
En flaska räcker till 100 behandlingar.

Volym: 60ml.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här