Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Adaptil Lugnande Feromon DAP Collar

ADAPTIL® Calm Junior - Feromonhalsband

Adaptil Dog Collar Junior feromonhalsband för valpar upp till 15kg. Rogivande valphalsband med naturliga feromon som tiken utsöndrar då hon diar sina hundvalpar. Adaptil halsband för valpar med ett halsmått upp till 37.5 cm. Adaptil bidrar till en mer harmonisk hundvalp. ADAPTIL Junior ger din valp den bästa starten. Ger valpen trygghet, mod & fokus under viktiga socialiseringsperioden. Läs mer
Vårt Pris
249 kr Rek.pris 285 kr
Rek. Pris 259 kr Specialpris 249 kr

Ceva Adaptil Feromoner Halsband - Junior Valp

Adaptil Collar Calming Pheromone Dog feromonprodukt för hundvalpar och valpar. Speciellt framtagen för att minska stress, oro och oönskade beteenden hos hundvalpen. Bidra till en harmonisk och trygg tillvaro för dig och din hundvalpbåde i hemmet och på resan. Produkterna inom Adaptil är enkla att använda, har dokumenterad lugnande effekt och innehåller en syntetisk kopia av hundvalpens naturliga rogivande feromoner. Dessutom förebygger och motverkar hundferomonerna oönskade beteenden hos din hundvalporsakade av oro och stress. Lugnande feromoner är luftburna kemiska signaler som hundvalpar använder i kommunikationen med varandra och med sig själv. Adaptil innehåller en syntetisk kopia av hundvalpens egna feromoner och är därför naturligt för hundvalpen. Feromonhalsbandet används för att öka hundvalpens trygghetskänsla på resan, i bilen, både inomhus och utomhus och har full effekt redan efter en timme. Adaptilhalsbandet fungerar också för att motverka andra oönskade beteenden som exempelvis att hundvalpen kissar inne (urinmarkerar). Adaptil hette tidigare DAP eller D.A.P.

Storlek: 37,5 cm

Hundhalsbandet klipps i rätt storlek för att passa såväl valpar och mindre hundvalpar som de större hundvalparna. Feromonbandet kommer inte att fungera när det är blött, men gör det igen så fort det är torrt. Adaptilhalsbandet har effekt efter 1 timme och varar i 4 veckor. Använd inte halsbandet på hundvalpar som har hudproblem eller känslig hud.

1. Öppna skyddspåsen till halsbandet när det ska användas. Feromonerna aktiveras då skyddsförpackningen öppnas och varar i ca 4 veckor.

2. Sätt halsbandet runt hundvalpens hals, dela pälsen och spänn fast så att det ligger an mot huden. Halsbandets feromoner utsöndras genom hundvalpens kroppsvärme. Se till att halsbandet inte sitter för hårt, du ska kunna placera två fingrar mellan halsbandet och hundvalpen.

3. Växande valp: Lämna tillräckligt lång extrabit för att valpen ska kunna växa under 4 veckor.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här