Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Adaptil Lugnande Feromon DAP Väggadapter

ADAPTIL® Calm Home Doftavgivare + flaska

ADAPTIL Calm Home Doftavgivare hjälper hunden känna en konstant trygghet - Adaptil Calm Home Diffusor doftavgivare med en refillflaska på 48ml, som kopplas in i eluttaget. Adaptil feromoner är ett rogivande naturliga feromon som tiken utsöndrar då hon diar sina hundvalpar. Bidrar till en mer harmonisk hund. Läs mer
309 kr 1 931,25 kr/kg Rek.pris 340 kr
Bäst deal
Vårt Pris
879 kr 1 890,32 kr/kg (293,00 kr/st) Rek.pris 967 kr
Rek. Pris 309 kr Specialpris 309 kr

CEVA Adaptil Calm Home Doftavgivare

Adaptil Diffuser Calmin Pheromone Dog feromonprodukt för hundar och valpar. Speciellt framtagen för att minska stress, oro och oönskade beteenden hos hunden och valpen. Bidra till en harmonisk och trygg tillvaro för dig och din hund både i hemmet och på resan. Produkterna inom Adaptil är enkla att använda, har dokumenterad lugnande effekt och innehåller en syntetisk kopia av hundens naturliga rogivande feromoner. Dessutom förebygger och motverkar hundferomonerna oönskade beteenden hos din hund och hundvalp orsakade av oro och stress. Lugnande feromoner är luftburna kemiska signaler som hundar använder i kommunikationen med varandra och med sig själv. Adaptil innehåller en syntetisk kopia av hundens egna feromoner och är därför naturligt för hunden. Doftavgivaren är perfekt att använda i ett hem med fler än en hund och vid introducering av ny valp. Ger trygghet i hemmet om hunden exempelvis är ensam hemma eller ljudrädd samt kan användas förebyggande i nya situationer och miljöer där hunden kan förväntas bli orolig. Adaptil hette tidigare DAP eller D.A.P.

Förpackingen innehåller en Adaptil väggutagsdoftavgivare och en refill flaska med 48ml

Startpaket med doftavgivare som täcker ca 50-75 kvadratmeter och refillflaska som varar i ca 4 veckor. Feromonerna har full effekt efter 24 timmar och doftavgivaren kan återanvändas med ytterligare 5 refillflaskor, sedan ska den bytas ut.

1. Ta av locket på flaskan och skruva flaskan på avgivaren. Dra åt försiktigt.

2. Placera doftavgivaren i ett vägguttag där hunden oftast befinner sig. Placera den med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av uttaget. Placera aldrig doftavgivaren under ett fönster eller bakom dörrar, möbler och gardiner.

3. Se till att flaskan alltid är placerad rakt under doftavgivaren. Doftavgivaren är vridbar för att passa alla typer av vägguttag.

4. Låt doftavgivaren vara inkopplad dygnet runt. Full effekt uppnås efter 24 timmar från det att doftavgivaren kopplades in.

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här