Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Novaguard Skyddskrage Huvudtratt - Hundkrage

Novaguard Recovery Dog Collar

Halskrage till hund plast med öronhål & kardborre. Novaguards skyddskrage skyddar bra & är komfortabel för hunden. Novaguard skyddskragar är ett alternativ till hundarnas traditionella kragarna. Sitter bekvämt på huvudet, som en keps, & rör sig med djuret snarare än bara hängande löst runt djurets hals. Novaguard Recovery Dog Collar Läs mer
169 kr Rek.pris 179 kr
169 kr Rek.pris 179 kr
229 kr Rek.pris 239 kr
229 kr Rek.pris 239 kr
199 kr Rek.pris 209 kr
169 kr

Novaguard Recovery Skyddskrage

En revolutionerande skyddskrage för hund som ger både komfort och 85% mer rörelsefrihet.

Novaguard hjälper hunden att återhämta sig efter operation, vid utslag eller vid skada genom att begränsa tillgången till kroppen. Skyddskragen är bekvämare och enklare att använda än en vanlig krage.

När din hund tittar upp, ner eller från sida till sida följer Novaguard med. Den passar hundens huvudform samt den rör sig med djuret istället för att den hänger löst runt halsen jämfört med en vanlig krage. Novoguard bärs på huvudet istället för runt halsen som andra kragar. 

Med sin unika konstruktion så skapar den en stoppande barriär som hindrar hunden ifrån att slicka/röra vid sår efter operation, utslag eller vid skada.

Det praktiska med denna krage är att hundens öron är utanför kragen och är helt fria och gör så att din hund kan höra normalt, den minskar desorientering, ljudförvrängningar samt eliminerar risken för irritation och öron- och jästinfektion pga. fukt och de kommer även åt öronen om de behöver klia.

Kragen är justerbar vid sidostopparna och man kan även öka öppningsstorleken. Du kan även justera längden på kragen enkelt med att skära av tillräcklig längd på de förmarkerade skårorna.

Novaguard kan rengöras med varmt vatten och tvål och torkas av med en handduk.

Novaguard är lämplig för alla hundar.

Om du är mellan två olika storlekar välj då den mindre storleken. 
Mät från nostippen till mittpunkten bakom öronen.

Storlek

Huvudmått

Vikt

XSmall

11-13 cm

2-6 kg

Small

13-15 cm

5-12 kg

Small/Medium

15-18 cm

10-25 kg

Medium

18-21 cm

23-35 kg

Large

21-24 cm

33-45 kg

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här