Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Transportbur Smådjur

Trixie Pico Tour Transport Box Plastic

Transportbox till fåglar & smådjur för att flytta, på resa, till veterinären eller medan buren blir städad. Transportburen i plast är lätt att rengöra. Resebur med bärhandtag. Passar även väldigt små kaniner. Trixie Friends On Tour Pico Tour Transport Box. Läs mer
59 kr Rek.pris 99 kr
69 kr Rek.pris 140 kr
119 kr Rek.pris 200 kr
59 kr

Trixie Pico Transport Box - Smådjurstransport

Smidiga transportburar för smådjur till bra pris. Transportburen har öppning i taket vilket gör det enkelt att ta i & ur djuret. Pico transportboxen passar hamster, marsvin, råtta, gerbil & andra smådjur. Placera absorberande bottenmaterial i botten på buren

Smidig transportbur för smådjur, till ett riktigt bra pris. Pico från Trixie är utformad för att vara så bekväm för dig och ditt husdjur som möjligt på resan. Transportburen är tillverkad av kraftig plast som ser till att ditt husdjur står stadigt och skyddas mot vind. Pico har en öppning i taket som gör det enkelt att ta i och ur djuret.

För optimal ventilation har buren små öppningar på sidor och topplucka; så att luften aldrig står stilla i buren. Buren har två handtag som gör den bekväm att bära, samtidigt som de dubbla handtagen motverkar att buren sviktar. Ska du iväg och resa kan du enkelt placera absorberande bottenmaterial i burens botten. Se till att ditt djur har tillgång till vatten under resans gång!

Transportburen finns i olika storlekar, observera att du måste välja storlek innan du fortsätter till kassan. Beroende på storlek passar Trixie Pico hamster, marsvin, råtta, gerbil och andra smådjur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här