Savic Hopp In - Kattlåda

Hopp In kattlådehus är en modern kattlåda med ingången på toppen av lådan. Kattoaletten rekommenderas till katter som står upp och kissar, kissar bakåt eller vill sprida kattsand runt om sig. Dess upphöjda sidor håller kattströet, kattsanden och smutsen kvar inuti lådan.

Dessutom är Hopp In också perfekt för hushåll med både katt och hund eftersom den håller skräp och exkrement utom räckhåll för hundar och hindrar dem även från att komma in i toaletten. 

Den viktigaste egenskapen hos Hopp In är den perforerade, svagt sluttande locket. När katten går ut från kattlådan så om den går på locket och dess ventilationshål så faller sanden ner genom hålen och tillbaka in i kattlådan. Genom detta så blir området runt om kattlådan rent och snyggt.

Den stora öppningen i locket ger enkel åtkomst och avslut, vilket gör Hopp In också perfekt för större katter.

Den dagliga rengöringen av Hopp In är ett lätt jobb. Locket kan hängas upp för att ösa ur avfall och de integrerade handtagen i botten gör det lätt att flytta och tömma lådan.

Dessutom har Hopp In en praktisk krok på utsidan för att hänga upp kattspaden. (Kattspade ingår ej).

Slutligen ett tips: placera Hopp In kattlådan i ett hörn, det sparar utrymme och så tvingas din katt när den lämnar lådan att gå på locket med ventilationshål innan den hoppar ner.

Storlek: 58,5 cm x 39 cm x 39,5 cm

Skriv din egen recension

Savic
Kattlådehus med Tak Ingång
Hop In Toilet for cats with upper Iinlet 59*39*38cm Grå/Vit

Tillbaka till översikt

Pris 399 kr

Rek.pris 499 kr

Mer information

Variant Kattlådehus med Tak Ingång
EAN 5411388201814