Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Latz Storpack Våtfoder 44st Påsar Kattmat

Purina Latz As Good As It Looks 44x100g

Purina Latz Favoriträtter i Gelé Jumbo 44-pack - fd Pussi våt kattmat i påsar kött i gelé i förmånligt storpack 44 påsar våtmat. Möra & saftiga köttbitar i läcker gelé i 4 olika smaker! Pussi är en supergod kattmat som din katt kommer att älska. Pussi saftiga bitar i sås eller gelé. Purina Latz As Good As It Looks 44x100g Läs mer
Utförsäljning
159 kr 36,14 kr/kg (3,61 kr/st) Rek.pris 199 kr

Pussi Favoriträtter i Gelé Jumbo 44-pack

Pussi storpack våtfoder är en självklar favorit hos många katter. 44 påsar kattmat om 100 gram i fyra olika smaker gör att våtfodret håller länge utan att din katt tröttnar. Den delikata serien av kattmat erbjuder katten en varierad kost och smakupplevelse av kyckling, oxe, lax och tonfisk. Samtliga måltider är tillagade i en god gelé med möra fisk- och köttbitar som både doftar och smakar gott. Dessutom är maten mer än bara oemotståndlig för din katt, den är nyttig, näringsrik och energigivande. Pussy Favoriträtter i Gelé innehåller en hög dos Omega-6 fettsyror och en noga utvald balans av vitaminer och mineraler som ger katten all den näring den behöver. Maten gör att varje måltid blir en härlig upplevelse för din katt och ger ett ordentligt tillskott av energi.

Ingredienser:

Med Kyckling: Kött och animaliska biprodukter (varav kyckling 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineraler, socker.

Med Ox: Kött och animaliska biprodukter (varav ox 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineraler, socker.

Med Lax: Kött och animaliska biprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter (lax 4%), mineraler, socker.

Med Tonfisk: Kött och animaliska biprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter (tonfisk 4%), mineraler, socker. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här