Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

ProDen Plaque Off Tandvård - Belöningsgodis Hund

SwedenCare ProDen PlaqueOff®Dental Bites Dog

Belöningsgodis för hund som motverkar plack & tandsten - Dog PlaqueOff Dental Bites är aptitliga hundgodis bitar som används för att motverka & förbygga dålig andedräkt, plack & tandsten på hund. PlaqueOff Dental bitarna innehåller en speciell havsalg vars användning är patenterad & goda effekter påvisade. Swedencare PlaqueOff Dental Bites Dog Läs mer
129 kr 860 kr/kg Rek.pris 165 kr
129 kr

ProDen PlaqueOff Dental Bites Dog - Tandvård & Belöning Stora Bitar för Hund

Mun- och tandhygienen hos husdjur är ofta förbisedd.

Precis som hos människor bildas plackbakterier ständigt i munnen på alla katter och hundar. När plack har förkalkats till tandsten kan den inte längre borstas bort med en tandborste. I många fall måste den istället avlägsnas hos en veterinär, med hjälp av bedövningsmedel och ultraljud. En onödig kostnad och bortslösad tid, eftersom du istället kan ge din hund eller katt Dental bites! Dental bites hjälper även till att mjuka upp tandstenen så gott det går, så att du även hemma kan försöka borsta bort den.

Om tandsten lämnas obehandlad kan det leda till dålig andedräkt, tandköttsproblem, karies och för tidig tandlossning. Tandsten som får sitta kvar för länge kan även orsaka infektioner som kan spridas i hela kroppen och skada hjärta, lungor och lever och negativt påverka njurfunktionen.

Dental bites är en 100 % naturlig produkt som bidrar till bättre mun- och tandhygien hos hundar och katter.

Förpackningsstorlek: 150 gram

 

Hundar mellan 10 kg - 25 kg 

  2 - 4 Dental Bites/dagligen

Hundar över 25 kg

  4 - 5 Dental Bites/dagligen

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här