Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Oster Nagelfilens Utbytes Slipsten

Oster Nail Filer Grinding Stone

Slipsten till Oster kloslip - Slipstenen är reservdel till elektriska Klofilen, gör att du inte behöver vara rädd att klippa hundens i pulpa! Oster Cordless Nail Filer 2-speed filar hundklorna till perfekt form. Nagelslipen är enkel att använda, Oster batteridriven & är en sladdlös klofil. Läs mer
45 kr Rek.pris 56 kr
45 kr

Oster Nagelfils Utbytes Slipsten

Oster Nagelfil Utbytes Slipsten, praktisk reservdel till den elektriska Klofilen. Bara att byta ut när slipstenen blir slö. Klofil som gör att du inte behöver vara rädd att klippa i hundens pulpa. Oster Cordless Nail Filer 2-speed filar hundens klor till perfekt form. Nagelslipen är enkel att använda, Oster är batteridriven och sladdlös klofil

Tillbehör, extra slipsten till den sladdlösa nagelfilen från Oster med 2 hastigheter.

Det är viktigt att du håller din hunds klor i lagom längd. För långa klor leder till onaturlig gång och större skaderisk då hunden lättare fastnar i och skadar klorna om de blir för långa.

Därför är det viktigt med en bra klotång med skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare.

Hundens klor består av, en pulpa full av kärl- och nervrik vävnad som förser din hunds klor med näring. Om hundens klor klipps för sällan blir pulpan längre och det uppstår ofta blodvite och smärta då klon ska klippas. Det är lätt hänt att ditt djur fastnar med den långa klon i något och sliter till och därmed orsakar ett klokapselbrott vilket måste behandlas av veterinär.

Vi rekommenderar att man kollar igenom tassar och klor minst en gång i veckan och klipper klorna regelbundet.

Antal i förpackning:
1 st

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här