Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Nobby Klotång Smådjur, Katt & Valp

Nobby Nail Clipper Comfort

Smidig liten klosax som passar till hundvalpar, kattungar, smådjur & fåglar. Billig klotång till valpens, kattungens & fågelns skötsellåda. Nobby Nail Clipper Comfort. Läs mer
69 kr Rek.pris 79 kr

Nobby Nail Clipper Comfort - Klotång Smådjur, Katt & Valp

Nobby Klosax Comfort, en liten och smidig klosax passar förträffligt till alla smådjur och valpar. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhands.

Nobby Klosax Comfort, har ett plasthandtag med gummiinsats. Detta passar väl i handen och underlättar regelbunden användning. klotången är enkel och lättanvänd för såväl valp, katt, fågel eller smådjur. Gummihandtaget ger bra grepp och gör det lätt och enkelt att komma åt att klippa.

Klipp och slipa hundens klor efter badet, då är klorna både mjukare och lättare att arbeta med. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhanda. 

Det är viktigt att du håller din hunds klor i lagom längd. För långa klor leder till onaturlig gång och större skaderisk då hunden lättare fastnar i och skadar klorna om de blir för långa.

Därför är det viktigt med en bra klotång med skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare.

Hundens klor består av, en pulpa full av kärl- och nervrik vävnad som förser din hunds klor med näring. Om hundens klor klipps för sällan blir pulpan längre och det uppstår ofta blodvite och smärta då klon ska klippas. Det är lätt hänt att ditt djur fastnar med den långa klon i något och sliter till och därmed orsakar ett klokapselbrott vilket måste behandlas av veterinär.

Vi rekommenderar att man kollar igenom tassar och klor minst en gång i veckan och klipper klorna regelbundet.

Färg: Svart

Mått: 8 cm

Material: Gummihandtag

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här