Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Hundleksak Ruska & Skaka - Plysch

Kong Wubba Friends Plush Dog Toy

Kastleksak - Wubba Friends ruskas & skakas om som är mjuka hundleksaker med bollmage & roliga svansar. Kong Wubba Friends är en gosig plyschleksak för långa roliga stunder av lek med hunden,Wubba Friends kommer med pipljud. Kong Wubba Friends Plush Dog Toy Läs mer
99 kr Rek.pris 120 kr
139 kr Rek.pris 149 kr
169 kr Rek.pris 189 kr
99 kr

Kong Wubba Friends Plush Dog Toy - Hundleksak 

Kong Wubba Friends är söta interaktiva pipleksaker som är tillverkade av plysch med pipljud. Slapp leksak som är härlig att ruska och skaka, för hunden som älskar att skaka om leksaker. Kong Wubba Friends är mångsidiga leksaker som är perfekta för inom- och utomhusbruk, och deras fladdrande svansar gör dem lätta att plocka upp och kasta. Varje Kongleksak är täckt med mjuk plysch så de är också populära som en nattlig goseleksak.

Kong Wubba Friends är täckt av mjukt, plyschmaterial. Perfekt för interaktiva dragkampslekar och apportering. Pipljud för extra njutning. Kong Wubba Friend är en söt och mjuk interaktiv hundleksak med olika djurmotiv. Den fladdrande svansen och pip-funktionen gör den rolig att leka med. Kong Wubba Friend finns i 3 olika djurmotiv. 

Finns i tre roliga karaktärer: Räv, Kanin, Björn. 

Finns i tre storlekar: Small, Large, X-Large

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här