Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Susanne Hellman Holmström Kattspeciallistens Kattbok

Bok: I Huvudet på Din Katt

Bok: I Huvudet på Din Katt Läs mer
219 kr Rek.pris 269 kr

I huvudet på din katt

Av Susanne Hellman Holmström och Sarah J Hellman

Det finns inget bättre än en lycklig och glad katt. Och det finns nästan inget värre än en olycklig katt som visar sitt missnöje på väl utvalda sätt. Katter är dessutom väldigt kreativa när frustrationen eller ogillandet slår till. Varför krafsar katten Rocky på tvn när familjen försöker ha en mysig filmstund? Katten Lisa kissar på sin mattes nya sambo – varför? Och varför lägger katten Nisse sina leksaker i mat- och vattenskålarna? Har du koll på om din katt är höger- eller vänstersvansad förresten?

Boken förklarar bland annat hur du kan läsa av kattens kroppsspråk, ger tips och råd på hur du undviker och löser redan existerande kattproblem. Djurbutikerna svämmar över av fantastiska och smarta kattprylar – med katternas hjälp så har vi ivrigt testat många av dem!

Den här boken vänder sig till alla, både till dig som är nybliven kattentusiast och till dig som har haft katt i hela ditt liv. Man blir aldrig fullärd!

Susanne har jobbat som kattbeteenderådgivare i många år och delar här med sig av sina bästa och uppdaterade råd för att du som ansvarsfull kattägare ska kunna hålla din katt nöjd och glad. Hon är känd från radio och tv och har tidigare gett ut två mycket uppskattade böcker. Som vanligt skriver Susanne tillsammans med dottern Sarah som har varit med i kattsvängen sedan hon föddes.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här