Hunddynor & Madrasser

Hundmadrasser, liggunderlag, överdrag och dynor för hundar hemma, i hundburen och i bilen. Stort utbud av hunddynor med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa madrasser utvecklade för olika behov och tillfällen. Här kan alla hundraser, stora som små, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

I vårt sortiment finns en dyna eller madrass för alla hundar samt tillbehören till hundens sovplatser, exempelvis bäddöverdrag och elektriska värmedynor till bil. Vi har praktiska dynor med tvättbara överdrag och vändbara hunddynor som passar till stålburar.

BiaBed Madrass praktisk hunddyna med samma madrassbotten och tjocklek som BiaBädd Original men utan kanter vilket gör dem perfekta till bland annat bilen, båten, hundutställningar och husbilen. Den är lätt att rulla ihop och tar liten plats. Madrasserna är tillverkade av kraftigt konstläder som är lätt att torka av. Dogman tvättbar och vändbar fast eller mjuk burdyna som passar Dogman Professional stålburar. Överdraget är avtagbart och kan tvättas för hand i 30°C. Lex&Max Bench Allure dyna med mycket vackert broderat mönster. Allure Lex & Max kudde används i en hundsäng eller som en snygg stilren hundbädd som passar i de flesta hem.

Buster Memory Foam Dog Bed hundens egen Tempurmadrass! Hunddyna för stora hundraser, gamla och äldre hundar, vid sjukdom och för hundar med artros som behöver ligga bekvämt med avlastning. Hundbädden minskar antalet tryckpunkter, reagerar på hundens kroppsvärme, formar sig efter hundens vikt och ger bra stöd.

Ferplast Pet Thermal Mat värmematta med biladapter är perfekt att använda i kalla bilar. Värmedynan kan anslutas till bilens strömkälla med dess praktiska adapter och ger en behaglig värme på max 35°C. Trixie Cooling Mat With Cooling Gel och All Four Paws AFP Chill Out Always Cool Dog Mat svalkande kyldyna blir sval när din hund lägger sig på den. Svalkande kylmatta som inte använder vatten för att kyla, vilket betyder att du kan använda kyldynan även i hundbädden, hundväskan och i bilen. Du får inte lämna hunden utan tillsyn i fordonet om det är möjligt att temperaturen i bilen går över +25°C eller under -5°C.

Visar 73 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida