Trimbord & Trimgalgar

Trimbord och galgar för trimning av hund och katt. Stort utbud och brett sortiment av trimtillbehör med hög kvalitet för hundar, katter och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för att underlätta underhåll av hundens päls. Här kan alla hundraser, stora som små, långa och korthåriga, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts pälsvårdsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Har du en hundvalp? Då är det viktigt att redan från början vänja den att stå på bordet! Det kommer att underlätta ditt dagliga liv och det kommer också göra hunden mindre nervös vid veterinärbesök och utställningar.

Ett trimbord är väldigt skönt att ha när man ska borsta och trimma hunden. Trimbordens gummerade yta gör att hunden står halksäkert, och du har allt samlat på ett och samma ställe. På trimbordet fästes trimgalgen och ett galgkoppel så är hunden säkert kopplad från att hoppa ner från bordet.

Jopa trimgalge med koppel till trimbord är en klassisk justerbar modell med ett fäste inklusive ställkoppel för hunden så att den står stilla vid trimning eller föning.

Pluto Premium Trimgalge och Arm till Trimbord för att koppla hunden på trimbordet så att den står säkert.

Tholo trimbord passar till både små hundraser upp till Cocker spaniel storlek.

KW Danskt hundgalge hjälper dig och din hund när det är dags för trimning, klippning eller föning. Galgen fästs vid trimbordets kant och passar särskilt bra ihop med KWs trimbord. En trimgalge, eller ställkoppel används för att underlätta processen när du klipper, trimmar eller fönar ditt pälsdjur samt förhöjer säkerheten för dig och din hund eller katt under aktiviteten. KWs ställgalge har två öglor så att du kan fästa din hund ordentligt och känna dig säker på att inga olyckor händer under trimningen eller föningen och undviker onödigt långa sessioner.

Ett trimbord hjälper till att underlätta arbetet när hunden behövs borstas, trimmas och klippas. Tholo trimbord är ett pålitligt och hållbart trimbord för hund.

KWs hopfällbara trimbord är ett av de bästa på marknaden. Bordets höga kvalitet har gjort det till en storfavorit bland hundägare när det är dags för trimning och föning. Trimbordet är dessutom lätt och smidigt att ta med när du och din hund ska iväg. Trimbordets ståyta är halkfri vilket gör att hunden kan stå i vilken riktning som helst utan att glida omkring.

Visar 3 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida