Klädborstar & Pälsborttagning

Stort utbud och brett sortiment av klädtillbehör i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.


Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör till hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga länder sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att träffa rätt sorts pälsborttagningsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i affären och fråga vår kunniga personal, mail info@zoo.se eller ring 08-280740.

Fantastiska klädborstar och hårbortagningsrullar för att få bort hängen från dina kläder och inredning hemma och bilen finns olika bra produkter.

Trixie dubbelelsidig klädvårdsborste är en billig, smart och prisvärd klädborste med textilborst som känns sträv när du drar med handen på en sida och län till andra.Borsta lätt bort hundpäls från kläderna och möblerna enkelt utan klister, och du kan använda den om och om igen.

Biolife PetalCleanse Dog, perfekt schampo att använda på hundar för att förebygga allergier hos människor. Petal Cleanse avlägsnar mjäll, saliv och urin från pälsen samt kapslar i mikroskopiska allergener vilket minskar den allergiska reaktionen hos personer med hundallergi. Noggrant framtaget hundshampoo för att vara oskadligt för hunden, återfuktar pälsen och minskar fällningen.

Lupus Magic Coat Hair Remover, eller Lupussvampen, avlägsnar päls och djurhår mycket effektivt från mattor, möbler och grövre textilier som gardiner. Svampen är ett oumbärligt verktyg till håriga hem och trollar snabbt bort katt från hund eller kattbesök, även från bilens klädsel!

Visar 12 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida