Fönar & Fönställningar

Fönar och fönställningar för hund. Stort utbud och brett sortiment av hundfönar och trimtillbehör till bra pris med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för att underlätta underhåll av hundens päls. Här kan alla hundraser, stora som små, långa och korthåriga, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts pälsvårdsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Det är viktigt att man torkar hunden ordentligt när den är nybadad. Vi har flera bra fönar som underlättar torkningen av hunden eller katten. Hundfönar torkar hundens päls snabbt och behagligt samtidigt som pälsen får en fin volym och lyster. Dessutom, när pälsen torkar snabbare minskar du risken för uppkomst av våteksem.

Ska du ha volym i pälsen är det bra att använda varmare luft, medan en tyngre päls ska torkas med kall luft. Använd ett platt munstycke om du ska torka pälsen effektivt, eftersom det driver vattnet ur pälsen. Ett runt munstycke ger bättre volym eftersom luften då virvlar in i pälsen.

Moser Professional Hundfön och Kattfön är en stark hårtork med AC-motor, överhettningsskydd, bra luftflöde, två hastigheter, två munstycken, fyra värmelägen och kall luft. Proffsig hårfön av högkvalitet som funkar utmärkt till katt, hund, även andra pälsdjur och människa. För en effektiv och professionell pälstorkning.

Moser Protect är en enkel och snygg hårfön för katter och hundar med två hastigheter, tre värmenivåer, separat kylningsknapp och två munstycken. Lång livskvalitet, säkerhetstermostat, enkel rengöring och funkar utmärkt även till andra pälsdjur och människa.

Visar 2 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida