Ny Valp

Har du just fått hem en härlig valp till ditt hem? I den här kategorin ny valp hittar du allt som behövs för att du ska kunna ge din nya familjemedlem ett sunt, friskt och roligt valpliv, från valpfoder, tuggben, belöning, valpbädd till selar och passande valpleksaker.

Vad behöver jag till min hundvalp?

inköpslista - Startpaket valp första tiden

Äntligen är det dags att hämta hem den nya hundvalpen. Det finns dock en del saker som du bör förbereda. Nedan har vi försökt att lista de viktigaste hundtillbehören som du bör ha införskaffat redan innan du skall hämta hem din nya valp:

Hundtillbehör till valp som man behöver köpa innan valpen kommer som rekommenderas av Zoo.se . På hundavdelningen på Zoo.se har vi många erfarna uppfödare,  utbildade djurvårdarna på kliniken hjälper dig gärna med goda råd och tips om hur ni kan valpsäkra hemmet innan valpen kommer hem. Om ni har frågor valp! tel 08-28 07 40.

Viktigt att ha från 1:a dagen med valpen

Checklista valp

Också bra att ha från början

Första hjälpen-kit

Övrigt

Några tips från oss!

Se alltid till att valpen har massor av olika säkra tugg- och leksaker tillgängliga. Detta minskar risken att valpen i stället letar efter något annat att tugga på. Ha gärna 10-15 olika tugg framme i en leklåda tillsammans med leksakerna. Både storlek och hårdhet på tuggbenen ska vara anpassade efter valpens ålder – är tuggbenen för hårda vill den inte tugga om tänderna ömmar och är de för mjuka så äter den sig mätt.

Bra valptugg är: Alla vita ben även Bravos med smak, malda pinnar/strips, ändbitar, tuffchips, grisöron (dock som godis efter 10 veckors ålder). Välj olika former och smaker.

Lycka till med valpen och välkommen in till oss! Här kan ni även vaccinera valpen hos våra veterinärer på Zoo.se Veterinärklinik lagom för valpens 12 veckors vaccination eller SKK röntgen.

Visar 1116 produkter på 35 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida