Fryst Färskfoder & BARF

Hund - Färskfoder, fryst hundmat och BARF foder online. Stort utbud av färskfryst foder och brett sortiment av BARF med kvalitet till bra pris för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa fodermärken för fryst färskfoder och rå föda, med hundfoder utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och hundraser. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundfoder är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

B.A.R.F. är en förkortning av Biologiskt Anpassad Rå Föda, Biologically Appropriate Raw Food eller Bones And Raw Food. Det innebär att du utfodrar din hund med oprocessad rå mat av kött, inälvor och ben helt utan tillsatser. Att komponera ihop en balanserad barfutfodring till hunden på egen hand kan vara krångligt, därför erbjuder vi ett komplett barfutförande från Mush Vaisto som innehåller allt din hund behöver för att få i sig en näringsriktigt korrekt måltid.

Olika hundar har olika behov. Mush Vaisto är ett naturligt helfoder utan konstigheter och finns i flera smaker som var och en är anpassad för att täcka hundens och hundvalpens näringsbehov varje dag. Naturlig hundmat som är enkel att portionera tack vare sina färskfrusna köttbullar (som absolut inte ska tillagas), miniblock och korvar proppfyllda med rena råvaror från finska familjegårdar helt utan tillsatser och konserveringsmedel. Mush är närproducerat i förhållande till sin fabrik.

Komplettera med fördel hundens måltider med mellanmål av färskfrysta råa ben och inälvor från Emmzo, eller skäm bort vovven med något extra från Mush B.A.R.F.-serien.

Fryst färskfoder från VOM Hundemat är ett rått helfoder anpassat för hundar och hundvalpar från Vom og Hundemat som skiljer sig från andra typer av våtfoder på flera områden. Rå frysmat innebär att maten inte är kokt, tillagad, konserverad eller på annat sätt behandlad. Färskfodret består av animaliska råvaror som förser hunden med tillräckliga mängder näringsämnen och uppfyller näringsbehovet. Du kan kombinera VOM Hundemat med andra våtfoder eller torrfoder. Vi erbjuder även Emmzo både som färskfruset helfoder och BARF/kompletteringsfoder.

Frysfoder och BARF till hund ser du till att hunden får i sig ordentligt med vatten. Vattnet är inte tillsatt i fodret, det innehåller endast det vatten som finns naturligt i kött. Hundfodren är relativt dryga och har hög smaklighet och upptaglighet vilket ger minskad avföringsmängd.

Spannmålsfria hundmatsalternativ passar hundar som är drabbade av spannmålsallergi eller är känsliga mot spannmål i foder eller till hund som behöver en speciell, spannmålsfri kost. Hundar som lider av spannmålsallergier eller -intolerans behöver speciella foder, komplett utan spannmål. Spannmålsfritt foder är inte bara lämpliga för djur med allergier. Hundägare som vill utfodra sitt husdjur med en kost som är anpassad till hundens naturliga näringsbehov kan välja spannmålsfri mat. Eftersom hundar är till största del köttätare bör huvudbeståndsdelen i fodret bestå av färskt eller torkat kött.

Visar 69 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida