Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Gustaf och Evita Markeringsskydd - Hanhundsskydd

G&E Snobbenbralla/Pinkskydd Svart

Svart snobbenbrallan för hanhundar i svart som fångar upp hundarnas revirmarkeringar. Stänker hanhunden där han inte ska? Här är lösningen. Perfekta hanhundsskydd vid markerings kissande inomhus. Särskilt bra är pinkskyddet om man har besök av andra hundar eller när man är bortbjuden. Förhindra skvättandet & kissfläckar med detta kisskydd för hund. G&E Snobbenbralla Svart, Pink- & Markeringskydd Läs mer
99 kr Rek.pris 125 kr
99 kr Rek.pris 110 kr
119 kr Rek.pris 135 kr
129 kr Rek.pris 155 kr
149 kr Rek.pris 175 kr
99 kr

Gustaf & Evita Hanhundsskydd Kiss- & Markeringsskydd

Gustaf & Evita Snobbenbralla kisskydd för hanhundar. Hanhundsskydd att sätta runt hundens midja för att hindra att hunden kissar och markerar inomhus. Träningshjälpmedel för att träna bort oönskad kissmarkering eller kissar på fel ställe och hjälpmedel för hanhundar som har svårt att hålla sig. Skvättskyddet är tillverkat i ett mjukt material som inte skaver på hunden. Genom att komplettera pinkskyddet med en binda på insidan så samlas kiss upp utan att man behöver tvätta skyddet efter varje användning. Hanhundsskyddet ersätter inte behovet för hunden att bli rastad ute på promenad. Glöm inte att ta av skyddet när ni ska gå ut!

Finns i storlek 30-90 som motsvarar måttet kring hundens midja, bakom revbenen. Välj den storlek som motsvarar hanhundens omkrets kring midja och lägg till ca 5 cm.

Färg: Svart

 Storlek 

  Midja  

Hundras

XS

32 cm

Chihuahua, Rysk toy terrier

S

40 cm

Yorkshire terrier, Dvärg pincher

M

48 cm

Bichon frisé, Boston terrier

L

58 cm

Tax, Jack russel, Mops

XL

72 cm

Bulldog, Springer spaniel, Drever

XXL

88 cm

Schäfer, Labrador

 

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här